7 efecte ale numirii lui Mihai Tudose ca prim-ministru.

1. Începând de mâine, se vor elibera teze de doctorat în toate birturile din Brăila. Cheflii brăileni vor putea chiar frecventa cursurile Academiei Naționale de Cherchelire pe care Tudose o va înființa.

2. Încă din aceasta seară, Tudose își scrie demisia din funcția de prim-ministru, cererea de retragere a demisiei din funcția de prim-ministru și trei variante de moțiuni de cenzură împotriva sa. Preventiv, l-a chemat și pe Vâlcov să-i ardă o mamă de bătaie pentru că nu va respecta programul de guvernare.

Giurgiu, Mihai Tudose, Prim-ministru

3. Olguța Vasilescu este în extaz, în sfârșit va avea tovarăș de pahar.

4. Programul de guvernare al PSD va suferi oarece modificări. Se preconizează ca agenții economici care plantează minim doi pruni să beneficieze de reduceri la impozitul pe profit.

5. Tudose declară: „Vă garantez că voi avea un guvern atât de cuminte încât pur și simplu nu veți auzi nimic despre el. Am o vastă experiență în anonimat. După cinci mandate de parlamentar și de două ori ministru ați auzit ceva despre mine până acum?”

6. Carmen Dan este nemulțumită. În situația în care va fi iar numită ca ministru, va fi nevoita să schimbe, de la Grindeanu la Tudose, intervalul… oral.

7. Petre Daea susține că Tudose este imaginea venită din adâncurile abisal profunde ale cunoașterii adânci a berbecului, rudă nativ-anatomică cu statuia vie a oii.

C.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *