A greșit Dumitru Constantin construind un dispensar?

Dumitru Constantin este unul dintre liberalii giurgiuveni care a făcut în mod constant și coerent opoziție la PSD pe toate căile și prin toate mijloacele pe care le-a avut la dispoziție.

În urmă cu mulți ani, o greșeală i-a adus o condamnare de 6 luni de închisoare cu suspendare din cauză că, în calitate de primar, a construit un dispensar, iar în acest proces, unica sa greșeală a constat într-un conflict de interese. Întregul proces a fost minuțios analizat și nu s-au constatat probleme grave cum ar fi supraevaluări de costuri, sau execuție precară a lucrării. Azi, dispensarul din comuna Florești Stoenești reprezintă una dintre cele mai mari realizări de care locuitorii comunei beneficiază, iar acest fapt atrage simpatia și aprecierea oamenilor din comună, pentru Dumitru Constantin.

Constantin Dumitru a fost vreme de 4 ani de zile ținta unor atacuri suburbane din partea adversarilor politici, atacuri care nu au vizat decât hobby-ul său legat de chitară sau faptul că a mâncat o dată un fursec. Dumitru Constantin nu a încercat niciodată să fugă de subiectul greșelii sale, greșeală pentru care a plătit din punct de vedere legal fiind la această oră complet reabilitat de aceeași justiție care l-a și pedepsit. Pe acest subiect însă, cel al problemelor unor politicieni cu justiția, vă pot spune că în vreme ce Dumitru Constantin era împreună cu mine gazat de jandarmii Ministrului pesedist Carmen Dan, protestând pe 10 August 2018 pentru a apăra independența justiției, pesediști din Florești Stoenești erau cărați cu arcanul de către Bădălău, la mitingul „cămășilor albe” unde într-o încercare disperată a lui Dragnea de a scăpa de pușcărie se cerea, cu alte cuvinte, subjugarea justiției.

A greșit Dumitru Constantin generând un conflict de interese? Da, și a plătit pentru greșeală fiind condamnat și reabilitat de justiția a cărei independențe el o apără constant.
A greșit Dumitru Constantin construind dispensarul? Categoric nu , iar asta o știu toți locuitorii comunei Florești Stoenești, fapt ce îi sperie crunt pe adversarii lui politici.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *