Bădălău (PSD)-tupeu de ”potlogar” condamnat.

Tupeu de ”găinar” condamnat! Hoțul condamnat, agramatul senator PSD Bădălău, îşi permite să folosească expresia ”firma de casă a lui…” vorbind despre Romstrade şi spunând că ar fi ”firma de casă” a lui Ludovic Orban. ”Asocierea care s-a ocupat „atât de eficient” de executarea lucrărilor este considerată firma de casă a domnului Ludovic Orban” spune Bădălău referindu-se la criticile aduse de Președintele României, Klaus Iohannis, legate de starea DJ 412. Îi transmit acestui agramat care, citându-l pe Cristian Tudor Popescu, ”micționează pe diaspora” că:
1. În perioada 2012-2016 preşedinte al CJ Giurgiu a fost tovarășul Mustățea iar în această perioadă majoritatea i-a fost asigurată în CJ Giurgiu de consilierii PSD, consilierii liberali dezicându-se de Mustățea şi făcându-i opoziție în CJ Giurgiu. Acelaşi Mustățea pe care Toma Petcu l-a reciclat din calitatea de rebut politic ce este şi l-a luat moț la ALDE, foştii parteneri de guvernare ai PSD până mai ieri.
2. Marian Mina, incompetentul manelist ajuns în fruntea CJ Giurgiu din 2016, finul lui Bădălău, a avut mai bine de 3 ani la dispoziție să regleze acele probleme cu Romstrade ba, mai mult, în 2017 se lăuda că reziliază acele contracte(toate)cu Romstrade şi că face DJ 412 ”bec”. 3 ani în care… ghici ce, DJ 412 este la fel de praf ca întreaga administrație PSD și la fel cum a fost guvernarea PSD-ALDE sau cum este guvernarea demișilor PSD azi.
3. Aici este marea nesimțire: să fiți voi, Bădălău împreună cu fină-tău Mina, legați aproape ombilical de GECOR care a prosperat sub protecția voastră și/sau cu ajutorul vostru, şi nu reiau aici toate cele vehiculate în presă despre bănetul pe care l-ați dat de la stat, şi să ai nesimțirea de a vorbi despre ”firma de casă a lui Orban” asta îmseamnă să ai tupeu de ”coțcar” condamnat venit din Bolintin la capitală unde probabil ai fi sărit peste şinele de tramvai ca să nu te curentezi dacă nu circulai cu bolizi de lux ca orice socialist care se respectă!
După ce vă-nghioldiți între voi, pesediștii de frunte giurgiveni, cu ”frății ale cumetriilor” și alte acuzații din care transpiră o politică a PSD făcută la Giurgiu, în mod particular, strict în interesul personal al vostru și al apropiaților voștri, să vii tu, Bădălău, cu astfel de afirmații demonstrezi un grad de nesimțire greu descriptibil în cuvinte măcar relativ elegante!

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

One comment to “Bădălău (PSD)-tupeu de ”potlogar” condamnat.”
  1. În 2014,Mustățea, cică pnl-ist nu a mișcat un deget pentru
    campania lui Iohanis…Chiar nu pricepeam că el juca la toate capetele posibile .De fapt îl cunosteam de mult.S-a orientat tot timpul.Caracter zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *