Badalau-vot restrictionat pentru diaspora

Dupa esecul politic al referendumului, senatorul Badalau simte nevoia distragerii atentiei. Nu cu mult timp in urma devenea viral pe internet un clip in care manelistii Marian Mina, presedinte al CJ Giurgiu, si senatorul Badalau, presedinte al PSD Giurgiu, ascultau la un chef o manea cu versurile ” Hai, lai, lai, lai, la, la,
Sa vina diaspora
Hai, lai, lai, lai, la, la,
Ca noi ne pi*am pe ea”.
Ei bine, senator Badalau, hot de grau condamnat, isi confirma politic pozitia vis a vis de diaspora! De aceasta data manelistul hot de grau nu se mai pi*a pe diaspora doar prin intermediul unui lautar obosit prin care finul sau, Marian Mina, dadea dedicatii ci se pi*a politic pe diaspora solicitand drept de vot selectiv.
Intr-o recenta conferinta de presa pe care am vazut-o prin intermediu OpenTV Giurgiu hotul de grau condamnat de la Giurgiu, solicita public ca un cetatean roman stabilit intr-o tara europeana SA NU AIBA drept de vot in ambele tari, in Romania(ca tara mama) si in tara de adoptie. ”Nu poti sa-ti exprimi votul si la primarul de la Milan si la primarul de la Giurgiu” spune senatorul Badalau. Domnul Badalau sustine, de exemplu, ca un roman plecat la munca in Spania, care si-a castigat dreptul de vot SI in Spania, ar trebui sa voteze fie DOAR in Romania fie DOAR in Spania. Adica, sa voteze doar intr-o singura tara europeana, DOAR pentru administrarea UNEIA dintre ele. Desi el este doar adoptat si munceste intr-o tara, chiar daca veniturile ii ajung in tara mama, el sa aleaga!!! Domnule Badalau, sunteti un incult in ceea ce priveste drepturile omului. Sunteti un incult in ceea ce priveste politica europeana. Sunteti un incult in ceea ce priveste democratia. Sunteti un incult! Daca trebuie sa explic unui senator al Parlamentului Romaniei ridicolul, imbecilitatea si dovezile de profunda incultura politica pe care asemenea afirmatii le implica, am sa o fac cu mare dezgust vis a vis de incultura unui hot de grau condamnat ajuns senator dar cu speranta ca romanii nu vor mai vota inculti politici ca domnia voastra.

Ciprian Danciu

Please follow and like us:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enjoy this blog? Please spread the word :)