Barbu s-a ținut de cuvânt – 10 puncte care fac din Giurgiu un ”smart city”

Pe scurt, imaginea unui ”smart city” în viziunea primarului PSD al municipiului Giurgiu, domnul Nicolae Barbu, arată aşa:
1. Depopularea oraşului cu 31% în 6 ani.
2. Gunoaie colcăind neridicate.
3. Creşterea numărului de consumatori de droguri şi mici pungaşi.
4. Investiții inutile acaparând cele mai mari sume (piața de peste… fără peşte, canalul camă care mai blochează şi oarece instalații de irigare)
5. Contribuția decisivă la blocarea proiectelor de apă şi canal în județ în valoare de peste 100 milioane de euro.(sunt deja pierdute, asta este clar)
6. Inundarea oraşului la aproape fiecare ploaie(cu scuzele de rigoare:ba se branşează ilegal cetățenii, ba a plouat prea mult, ba, mai nou, a lovit un trăsnet stația de pompare).
7. Iluminat stradal mai mult lipsă sau, acolo unde este, ineficient.
8. Ineficiență în gestionarea câinilor fără stăpân şi incapacitatea de a găsi soluții rezonabile pe termen mediu şi lung.
9. Bâlbâieli în administrarea,mai de grabă lipsa admistrării, drumului de legătură cu Vama.
10. Perfecționarea genetică a țânțarilor şi hrănirea regulată a acestora prin dezinsecții pe cât de scumpe pe atât de ineficiente.(De vină sunt… subsolurile în care nemernicele dar genialele făpturi se ascund, conform primarului. Tu ai plasă ”smart” împotriva țânțarilor ”smart” la subsolul blocului tău din oraşul ”smart”?)
Mai sunt multe dar am spus ”pe scurt”.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *