BOMBA 2! Marian Pătuleanu MINTE! Declarația de ieri al primarului PSD!

Domnule Marian Pătuleanu, să fie clar: PNL NU TE VREA! Nu, domnule Pătuleanu, în niciun caz nu ai fost amenințat! NU, domnule Pătuleanu, nu ai decis tu să nu vii la PNL ci PNL NU TE VREA!
Articolul de mai jos este dovada!
Articolul conține declarația lui Marian Pătuleanu, declarație dată unui jurnalist si publicată IERI, 6 August, când domnul Pătuleanu doar credea că PNL îl va primi! Azi, președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a arătat că PNL Giurgiu, în urma unei analize, a decis să NU îl primească pe Marian Pătulranu. La doar câteva ore de la acest anunț, Marian Pătuleanu a declarat AZI (7 august) că a fost amenințat dar să vedem ce spunea ieri (6 august) domnul Pătuleanu:

„Opțiunea mea este să vin la partidul meu de suflet – PNL. Este opțiunea mea să candidez unde vreau, opțiunea mea este  PNL. Nu e adevărat că am fost amenințat de PNL, astea sunt basme. Asta este o opțiune de-a mea să candidez la PNL, eu am fost penelist, am venit la PSD cu Ordonanța 55. Eu nu am nici un conflict cu nimeni și nici nu mă forțează nimeni că nu sunt copil de grădiniță. Sunt războaie între conducătorii PNL și PSD, dar eu nu am nici o treabă. Fiecare om își alege partidul unde vrea să candideze, opțiunea mea este să vin la partidul meu de suflet. Am fost consilier local, viceprimar, primar de la PNL. Acum eu mă reîntorc. În 2014 am plecat la PSD de la PNL pentru că toată lumea a plecat. Eu am plecat ultimul de la PNL atunci. Când PSD era la butoane, toată lumea a trecut la PSD. Domnul Mina crede că mă bagă și pe mine în jocul ăsta murdar. Respect și pe domnul Mina, respect și pe domnul Toma Petcu, respect și pe domnul Bădălău, respect și pe domnul Motreanu, respect și președintele țării, respect și legea, respect tot. PSD-ului nu îi convine că îi pleacă primarii, PNL vrea să ia primarii și tot așa. „

In linkul de AICI găsiți articolul intergral publicat pe siteul Radio Europa Liberă România, ieri, 6 august, care contine declaratia lui Marian Pătuleanu.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *