BOMBĂ! BPJ al PNL Giurgiu respinge candidatura lui Marian Pătuleanu din Partea PNL!

În urmă cu două zile o publicație locală arăta că o serie de primari giurgiuveni ar fi parafat transferul de la PSD la PNL în vederea alegerilor locale ce vor urma. Dorința legitimă a multor primari de a se alătura echipei PNL Giurgiu este una reală însă PNL Giurgiu face analize serioase ale fiecărei posibile candidaturi în parte, analize in care sunt implicați toți membrii Biroului Politic Județean al PNL Giurgiu care au mandatat o echipă de negocieri să poarte discuții preliminare cu primarii care doresc să se alăture echipei PNL. Așa se face că azi președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu a anunțat că Marian Pătuleanu nu va fi candidatul PNL Giurgiu pentru prinăria comunei Singureni, in urma unei analize făcute de președinte împreună cu membrii BPJ al PNL Giurgiu. Mai jos redau comunicatul președintelui PNL Giurgiu, Dan Motreanu.

Am purtat și încă purtăm discuții cu mai mulți primari ai altor formatiuni politice. Aceste discuții sunt purtate sub mandatul dat de Biroul Politic Județean al PNL Giurgiu.
În urma acestor discuții stabilisem termenii de principiu pentru o colaborare cu domnul Marian Pătuleanu însă, ulterior, consultând colegii din Biroul Politic Județean și făcând împreună cu ei o analiză politică mult mai atentă și aplicată, am concluzionat ca domnul Marian Pătuleanu nu reprezintă soluția optimă pe care PNL Giurgiu să o prezinte cetățenilor comunei Singureni.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *