BPJ al PNL Giurgiu a fost dizolvat-Dan Motreanu construieşte o echipă de lucru

În şedința Biroului Politic Național al PNL ce a avut loc luni, 18 Februarie, s-a luat decizia dizolvării Biroului Politic Județean al PNL Giurgiu.
Pentru preşedintele PNL Giurgiu, domnul Dan Motreanu, urmează două saptămăni de foc, săptămâni în care, pe lângă activitățile legate de candidatura internă pentru o poziție pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, Dan Motreanu şi-a propus să facă o evaluare a fiecărui membru PNL Giurgiu care până luni a ocupat o funcție în Biroul Politic Județean ce tocmai a fost dizolvat. Evaluarea va avea la bază activitatea din ultima perioadă a fiecărui fost membru al BPJ raportat la atribuțiile specifice funcției ocupate în birou, sarcinile ce i-au fost încredințate de către fosta conducere şi gradul de îndeplinire al acestora, responsabilitățile asumate şi rezultatele avute de către fiecare dintre ei. De asemenea, preşedintele PNL Giurgiu a arătat că la finalul celor două săptămâni va prezenta în cadrul Biroului Politic Național componența echipei de lucru la nivel de PNL Giurgiu.


”Trebuie să fie bine înțeles faptul că nu vin să dau afară pe cineva, nu am parti-pris-uri. În privința evaluării şi a constituirii unei echipe de lucru vor conta atât gradul de implicare avut de fiecare până în acest moment cât şi dorința fiecăruia de a merge înainte din acest punct”, a declarat Dan Motreanu, preşedintele PNL Giurgiu.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *