Bravo, PSD Giurgiu! Ati reusit sa va faceti mai de rahat decat eu as fi putut sa va fac!

Poate ca pe linie de partid, o postare a aparut asta seara pe pagina PSD Giurgiu. Postarea spunea, peste toate, ca nu Gabriela Firea a fost huiduita ci Simona Halep era huiduita.
Am incercat sa-l contactez telefonic pe sensibilul presedinte al PSD Giurgiu, Marian Mina. Nu am reusit pentru ca fie mi-a respins apelul fie… i-a cazut telefonul din mana cand a vazut cine il suna. Doream sa-l intreb pe presedintele interpus, pardon, interimar Marian Mina daca este de acord cu cele spuse de pagina PSD Giurgiu. Daca ar fi fost de acord, doream sa aud din gura lui motivatia. Pe de alta parte, daca nu era de acord, ar insemna ca el, in calitate de presedinte de partid, nu este in stare sa controleze nici macar un biet administrator de pagina. Cum ar putea sa conduca o organizatie? Cum am mai spus, Marian Mina este un nimeni politic ajuns in functie doar pentru ca este finul lui Badalau. Dar… daca el chiar nu crede in acea postare insa a aprobat-o? Daca Marian Mina crede ca nu Simona Halep ci Firea a fost huiduita si, cu toate acestea, a permis postarea pe pagina oficiala a PSD Giurgiu? Daca asa ar fi stat lucrurile, l-as fi intrebat pe Marian Mina daca ne considera pe toti idioti.
Oricare ar fi raspunsul, acest episod nu arata decat impotenta politica a lui Marian Mina.
Inteleg ca postarea a fost stearsa, acum. Un gest pe care il salut ca fiind un semn de respect vis a vis de Simona Halep, asa vreau sa cred desi sunt sigur ca nu este decat un gest de lasitate in fata sutelor de comentarii pe masura imbecilitatii postarii. In doar o ora nu mai putin de 300 de comentarii prin care oamenii le spuneau ca sunt canalii, in mare, social-democratilor giurgiuveni. In galeria foto de mai jos gasiti doar o FOARTE mica parte din ”aprecierea” manifestata fata de actiunea PSD Giurgiu sub conducerea lui Marian Mina. Bravo PSD Giurgiu! Ati facut, in sfarsit, istorie!

Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *