Ce a pierdut PSD? Tot!

Am fost, sunt și voi rămâne unul dintre liberalii care are o problemă cu transferurile politice. Pe de altă parte, recunosc necesitatea și cunosc valoarea unui compromis, iar în județul stăpânit de Bădălău, compromisurile și concesiile politice sunt necesare pentru a putea veni în ajutorul comunităților noastre. Așa se face că, aparte de orice altă discuție politică, meritele primarilor pe care PNL i-a reprimit cu ocazia acestor alegeri trebuie recunoscute de mine prin prisma aprecierii de care beneficiază acești primari din partea comunităților pe care le reprezintă.
Niciun discurs politic nu poate înlătura realizările unor primari precum cei ai comunelor Prundu sau Joița, ori al unui oraș precum Mihăilești.
Am observat în ultima perioadă cum PSD încearcă să transmită mesajul că nici măcar nu aveau nevoie de acești oameni. Să spui că nu ai nevoie de primari care și-au susținut prin proiecte comunitățile, înseamnă că nu îți pasă de oamenii acelor localități. Prin urmare, orice alt candidat ai pune sub sigla PSD ca să înlocuiești oamenii care au plecat la PNL, este condamnat să fie reprezentantul unui partid căruia nu îi pasă de comunități.
PSD a înțeles deja că a pierdut aceste alegeri. Până și faptul că nu au reușit să completeze cu numărul maxim admis de lege lista candidaților la funcția de consilieri județeni, arată resemnare. În aceeași idee, nu poate fi omis faptul că PSD Giurgiu a fost pur și simplu eliminat de Marcel Ciolacu din PSD. Unde în vremurile „bune” în conducerea centrală a PSD, baronul Niculae Bădălău tăia și spânzura din funcția de președinte executiv al partidului, azi PSD Giurgiu nu mai are nici măcar un singur reprezentant în conducerea centrală, asta arătând clar faptul că nu doar social democrații giurgiuveni s-au resemnat cu ideea înfrângerii, dar și întreg PSD-ul știe că la Giurgiu vine valul schimbării.
PSD Giurgiu încearcă să arate că nu a pierdut nimic prin plecarea mai multor primari? Ei bine, eu vă spun că PSD a pierdut la tot la Giurgiu.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *