Circ în şedința BPJ a PNL Giurgiu! Marin Anton trădează!

Astăzi a avut loc o şedință a Biroului Politic Județean a Partidului Național Liberal filiala Giurgiu. Şedința s-a lăsat cu circ şi nu numai.
Începută oarecum calm, şedința s-a agitat instantaneu în momentul în care pe uşa sălii de şedințe a intrat o trupă de 10 mariachi care au început să interpreteze melodii deja cunoscute din repertoruliul mexican. A fost momentul în care Marin Anton a scos un sombrero şi un poncho pe care cu deosebită viteză le-a îmbrăcat. În spatele trupei de mariachi veniți din Mexic, au intrat doi acrobați şi câțiva clovni care cărau câteva cutii de vin portughez. Şedința s-a încins în momentul în care preşedintele PNL Giurgiu a anunțat că sunt doar primele daruri trimise PNL Giurgiu de nimeni altul decât Bădălău, pe cale să devină şomer politic, care încearcă să îmbuneze filiala Giurgiu a PNL spre a-l primi în partid, aşa cum hoțul de grâu îl amenința pe Dragnea pe vremea când măcar secretara lui Dragnea îi raspundea la telefon lui Bădălău.
Marin Anton a anunțat că este greu pentru adversarul său politic şi, pentru a-l ajuta pe Bădălău să treacă prin perioada dificilă, îi ia el parte din primari ca să nu mai ducă Bădălău grija.
Circul a devenit total în momentul în care s-a păstrat un moment de reculegere pentru Marian Mina, pe cale să ”crape politic” dar trădarea lui Anton a pus capac şedinței. Marin Anton a obligat colegii din PNL să asculte 5 minute de discurs al lui Mina. Un chin pe care nici cei mai pregătiți la a face față torturii ar fi fost absolut nepregătiți să-l suporte. Liberalii l-au implorat pe Anton încă după primul minut să oprească acea oroare şi teroare dar Anton şi-a trădat oamenii: a lăsat să ruleze toate cele 5 minute pline de un soi de autism şi țărănism nemilos.
Ruşine, domnule! Ruşine!

Acesta este un pamflet şi trebuie tratat… cu diverse.

Ciprian Danciu

,
2 comments to “Circ în şedința BPJ a PNL Giurgiu! Marin Anton trădează!”
  1. Ciprian Danciu, mă bucur enorm că ați realizat care e principala voastră problemă în filiala PNL Giurgiu!
    Cu oameni ca tine, SIGUR PNL Giurgiu va performa, dar nu cu traseişti ca Marin Anton, „curve” vândute şi PLD şi UNPR şi PMP şi PSD, când venea bine…
    Aşa că dați-i bătaie şi faceți ce trebuie, căci este esențial să dezinfestați filiala şi să nu cădeți pradă unor cântece de „sirenă” mexicană…
    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *