”Competiția rămâne deschisă”-Dan Motreanu despre stabilirea candidatului PNL pentru Primăria Giurgiu

Vineri, 1 martie, președintele PNL Giurgiu, domnul Dan Motreanu, a avut o întâlnire informală cu filiala municipală a PNL Giurgiu.
Întâlnirea a fost una prin care președintele PNL Giurgiu a dorit să cunoască o parte dintre membri PNL la nivel de municipiu cărora să le și adreseze câteva cuvinte legate de activitatea PNL, planurile de viitor și alegerile europarlamentare ce urmează.

Referitor la planurile de viitor ale PNL Giurgiu, domnul Dan Motreanu a ținut să sublinieze faptul că la nivel intern competiția rămâne în continuare deschisă pentru desemnarea candidatului PNL Giurgiu la Primăria Municipiului Giurgiu și pentru pozițiile de consilieri locali municipali și consilieri județeni dar și pentru funcțiile de parlamentari, Partidul Național Liberal neavând candidați desemnați nici pentru funcția de primar al municipiului Giurgiu dar nici pentru cele de consilieri, în vederea alegerilor locale ce vor avea loc în 2020.

Președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a arătat totodată că atât municipiul cât și județul Giurgiu sunt ultimele sau, în cazuri ”mai fericite”, ”doar” printre ultimele în ceea ce privește aproape toți indicatorii, sănătate, infrastructură și educație, de exemplu. De asemenea, Dan Motreanu a subliniat faptul că municipiul Giurgiu este unul codaș între toate municipiile reședință de județ iar această stare de fapt este în cea mai mare măsură o consecință directă a faptului că municipiul este administrat de PSD.

PNL Giurgiu se va constitui în curând o echipă de campanie în vederea alegerilor europarlamentare iar domnul Motreanu se arată optimist în privința potențialului de creștere pe care PNL îl are la Giurgiu arătând, însă, că pentru a maximiza rezultatele și a atinge target-urile este nevoie de depunerea unor eforturi deloc neglijabile în intensitate dar și de poziționarea PNL spre a deveni un opozant redutabil în județul şi în municipiul Giurgiu.

Ciprian Danciu

Dan Motreanu, PNL Giurgiu
Dan Motreanu, PNL Giurgiu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *