Cu toată dragostea, Radu Herjeu… hai sictir!

Pe Radu Herjeu, propagandist asumat al PSD, om ”citit” si departe de a putea fi acuzat ca este un habarnist profesional, chiar daca nu l-am ”aplaudat” am gasit, totusi, motive suficiente pentru a-l respecta. De multe ori plasat departe de capacitatile sale intelectuale in luarile sale de pozitie pro-PSD, cu abilitati in manipulare, pana acum nu am reusit totusi sa gasesc motive pentru care l-as putea considera o canalie. Amenda pe care postul Realiatea a primit-o, amenda fara precedent, pentru vina de a-l fi avut invitat pe deputatul PNL Florin Roman este un motiv care ma face sa-l consider o canalie. Atunci, deputatul PNL Florin Roman a reusit sa opreasca macar temporar masurile profund antiromanesti pe care PSD dorea sa le ia de dragul colaborarii cu UDMR. Amenda pe care postul de televiziune Realitatea a primit-o pentru vina de a fi invitat in emisiune un patriot liberal este, alaturi de o justificare de-a dreptul idioata, dovada clara ca lupta PSD este cu romanii si cu Romania. 

”Mi-e teama ca, indiferent cat de multe amenzi am da si cat de mari ar fi, nu vom putea sa-i responsabilizam niciodata pe exaltatii care nu se gandesc nicio clipa la responsabilitatea pe care o au de a aborda subiecte sensibile cu calm si echilibru, nu cu emotii nationaliste demne de bodega”, scrie Radu Herjeu pe facebook. Mai sa ma ridic in picioare si sa incep sa aplaud numai ca mi-am amintit ca Herjeu inca nu prea poate raspunde la niste intrebari.
Stimabile, cu toata dragostea, nu esti decat o alta canaliei slugarnica. Atat! Unde-ti era echilibrul cand Ciolos era, la televiziunile prietene cu hamsterul, strainul care ne vindea tara? Unde-ti era echilibrul de membru responsabil al CNA cand Iohannis era neamtul care ne vindea tara? Unde-ti era echilibrul cand PSD tipa la televiziuni ca ne mananca refugiatii traditiile romanesti? Ba… unde-ti era echilibrul cand tocmai tu, echilibratul, intretineai toate aceste idei prin textele tale?
Esti o canalie, stimabile, si, cu toata dragostea, iti ”urez” un sincer ”hai sictir!”.

Ciprian Danciu

One comment to “Cu toată dragostea, Radu Herjeu… hai sictir!”
  1. Istoria este plina de personaje negative profund prin intervenția lor malefica în degradarea omenirii că specie planetară.Astfel de personaje neglijează faptul că dreptul divin de a alege calea,este legat de libertatea de a gândi,decide,comunica.Astfel de personaje exista ptr că ceilalți să moară că ființe umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *