Cupa TNL Gostinari

Tineretul Național Liberal Giurgiu prin filiala TNL Gostinari organizează prima ediție a ”Cupei TNL Gostinari”, o competiție de fotbal ce se adresează tuturor iubitorilor de sport, o competiție menită a încuraja ideea de ”sport pentru sănătate”, pe de o parte, şi a promova sportul ca modalitate de socializare în cadrul comunității, pe de altă parte.
Muşa Costel, principalul organizator al acestei competiții, anunță că în doar două zile s-au înscris deja 4 echipe rămânând doar alte 4 locuri pentru amatorii de mişcare şi de fotbal ce-şi doresc să se relaxeze într-o zi de duminică practicând sportul lor preferat.
Competiția se va desfăşura în data de 11 Noiembrie începând cu ora 11.00.
Pentru detalii şi înscrieri, doritorii sunt rugați să contacteze organizatorul, Costel Muşa, la numărul de telefon 0722545692.
”În vremuri în care majoritatea tinerilor practică sportul doar pe console de jocuri sau pe calculator, este foarte important să conştientizăm faptul că mişcarea înseamnă sănătate şi că în materie de socializare nimic nu se poate compară cu interacțiunea umană directă. Astfel de evenimente asigură sănătate şi o mai bună interacțiune între membrii comunității aşa că vă adresez chemarea: Hai la fotbal!”, a declarat Muşa Costel.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *