Dan Motreanu-Întâlniri regionale ale PNL în județul Giurgiu pentru organizarea alegerilor.

Preşedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a început organizarea filialei PNL pentru alegerile europarlamentare cu o serie de întâlniri regionale ce vor continua în zilele următoare.

Ieri au avut loc primele două întâlniri regionale dintr-o serie de întâlniri pe care Dan Motreanu le organizează la nivelul județului Giurgiu. Întâlnirile au ca scop organizarea filialelor locale în vederea maximizării rezultatului electoral al PNL Giurgiu în 26 mai. Preşedintele PNL Giurgiu a menționat cu această ocazie şi faptul că PNL Giurgiu va avea un număr de 25.000 de semnături stânse pentru susținerea PNL la alegerile europarlamentare până la data limită pentru depunerea acestora.

Unul dintre evenimentele recente importante din viata Partidului National Liberal a fost Summitul PPE organizat la Bucureşti iar preşedintele PNL Giurgiu a tinut să menționeze că ”Evenimentul a avut mai multe mesaje iar cel mai important a fost acela că Partidul Național Liberal este un partid unit și un partid puternic.” Motreanu a adăugat că alte aspecte importante şi bine punctate prin acest eveniment sunt legate de faptul că PNL a arătat cu această ocazie că este singurul partid românesc care contează în Europa fiind singurul care, aşa cum a şi arătat-o, poate influența politicile europene. Asocierea PNL cu PPE este benefică României, PPE fiind cel care va conduce Europa în continuare iar faptul că Summitul a fost organizat în România într-o clară asociere cu PNL arată atât faptul că PNL este respectat în Europa cât şi forța pe care liberalii o au în Europa. De asemenea, Dan Motreanu susține că un alt punct forte al evenimentului a fost acela că a fost prezentată echipa extraordinară a PNL din administrația publică locală, performanțele acestei echipe, modelul liberal de dezvoltare al comunităților și succesul obtinut, modele de administrație liberală eficientă pe care PNL îşi doreşte să le vadă transpuse la nivelul celor mai multe comunități din România. Nu în ultimul rând Summitul PPE a arătat parteneriatul dintre PNL și Președintele României, Klaus Iohannis, un politician cu un foarte mare grad de încredere în Uniunea Europeană, acest parteneriat fiind garanția respectului pe care România îl va primi în Europa, garanția că România va fi ”în primul rând” al Europei.

Despre planurile sale în Parlamentul European, într-un interviu acordat presei naționale Dan Motreanu declara ”Doresc foarte mult să activez în Comisia pentru Dezvoltare Regională și mă preocupă proiectele pentru dezvoltarea rurală. Îmi doresc, de asemenea, să activez în Comisia pentru dezvoltarea zonei Dunării astfel putând să ajut concret ca România să acceseze fondurile care sunt destinate zonelor dunărene, pentru că sunt fonduri speciale care n-au fost accesate până azi, din păcate.”

În curând vă voi prezenta în detaliu programul pe care preşedintele PNL Giurgiu l-a construit în susținerea candidaturii sale.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *