Dan Rusu(PSD) prins între pantofii primiți de la „Fănel Ghiocel” și papucii pe care îi va primi de la electorat.

Primarul din Adunatii Copaceni, Dan Rusu, ajuns in primarie, din cate rezulta din comentarii, la sensul propriu cu pantofii lui Gica Stefan, refuza sa inteleaga ca institutia primariei nu apartine primarului ci oamenilor, platitori de taxe si impozite, cei care sustin, prin contributia lor, si categoriile defavorizate.
In urma cu 4 zile, primarul Dan Rusu, dupa „doar 4 ani de mandat”, si-a amintit ca primaria poate controla daca marimea suprafetelor exploatate corespunde marimii suprafetelor declarate de producatorii agricoli pentru obtinerea certificatelor de producatori pe care primaria are obligatia de a le emite solicitantilor. Nimic ilegal dar totul „pute” a „pesedist incompetent care se teme de pierderea mandatului”.
Producatorii agricoli au obligatia de a avea din partea primariei niste adeverinte prin care se certifica faptul ca detin suprafete de teren pe care le exploateaza agricol. Suprafetele exploatate (nu detinute ci doar exploatate) cu marimi de sub 2000 m² sunt scutite de impozite in vreme ce suprafetele cu marimi de peste 2000 m² sunt impozitate. Producatorii depun cereri de eliberare a Certificatelor de producator si declara pe propria raspundere marimea suprafetelor pe care le exploateaza.
Din cate inteleg, primarul Dan Rusu nu a catadicsit sa verifice conformitatea declaratiilor pe proprie raspundere vreme de 4 ani insa s-a „snopit in zel” cand Gica Stefan, cel mai probabil candidatul PNL la functia de primar al comunei Adunatii Copaceni.
Discutand la modul serios, „descultul din Adunati”, primarul Dan Rusu, in opinia mea face un exces de zel spre a incerca sa il sicaneze si intimideze pe Gica Stefan. Problema incompetentului Dan Rusu este aceea ca Gica Stefan este un antreprenor onest a carui activitate economica, prea des verificata de autoritatile acaparate de PSD si gasita a fi absolut legala de aceleasi autoritati, aduce venituri substantiale la bugetul comunei, venituri pe care „descultul din Adunati”, primarul Dan Rusu, nu este capabil sa le utilizeze eficient pentru a sprijini comunitatea si a dezvolta mediul de afaceri local.
Pe de alta parte, acest incompetent, Dan Rusu, se foloseste, din cate oamenii imi explica, de o pagina pe care o administreaza un om platit din bani publici, bibliotecarul comunei (probabil persoana fara de care Dan Rusu nu ar putea sa-si scrie macar numele corect) pentru a lansa atacuri suburbane la adresa lui Gica Stefan.
Daca este adevarat, gasesc inadmisibil faptul ca persoane platite din bani publici isi permit sa devina in mod voluntar slugarnice fapturi ale unui primar incompetent al PSD!
Pe de alta parte, atacul lansat de pe o pagina pe care comunitatea o asimileaza cu o modalitate oficiala prin care primaria Adunatii Copaceni se adreseaza cetatenilor, este in fapt un atac lansat la adresa tuturor oamenilor muncitori care, in baza muncii si sudorii lor, isi permit un trai decent obtinut legal.
Mi-a placut faptul ca domnul Gica Stefan nu a ezitat sa raspunda punctual fiecarei acuzatii aduse de Dan Rusu care se foloseste in lupta electorala cu Gica Stefan(singurul care poate aduce normalitatea in Adunatii Copaceni), din cate se pare, de mijloacele pe care banii publici i le pun la dispozitie.
Asa se face ca, la postarea paginii „Comuna Adunatii Copaceni”, pe care comunitatea o asociaza cu primaria Adunatii Copaceni, Gica Stefan a intervenit cu urmatorul comentariu pe care il redau integral mai jos.

▪️Gica Stefan este numele meu, Fanel Floraru pentru ca intr-adevar sunt florar .
▪️In urma controlului de la primarie am fost intrebat ce suprafata are solarul pentru a nu cumva sa depasesc suprafata legala sa ma sustrag de la impozitare
▪️Primaria nu a verificat nimanui autenticitatea celor declarate in cererea de eliberare a atestatului de producator.
▪️Firma pe care o administrez este infiintata in anul 2007, firma profitabila care plateste taxe la stat
▪️Persoana mea fizica are toate impozitele platite la primarie
▪️Masinile sunt cumparate prin virament bancar si apartin firmei.
▪️In urma controalelor avute de la toate institutiile statului unde Dan Rusu a facut sesizari s-a constatat ca reprezint o firma cu toate avizele , autorizatii la zi, taxe platite, nu lucrez la negru si NU FUR curent.
Raspund celor scrise mai sus pentru ca sunt postate pe Pagina Oficiala a Comunei Adunatii-Copaceni , pagina care este administrata de catre un om platit din banii cetatenilor este folosita pentru rafuielile politice ale incompetentului de Dan Rusu. S-a angajat bibliotecarul la privat si noi nu stim?

Eu cred ca daca „Fanel Floralul” i-a dat pantofi lui Rusu, este momentul ca primarului incompetent Dan Rusu sa „i se dea si papucii” de catre locuitorii comunei Adunatii Copaceni.

Ciprian Danciu

PS: pentru cei care nu stiu despre ce pantofi este vorba, va rog sa vedeti mai jos comentariul lasat de cineva la postarea despre care discutam.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *