DEFINITIV-Consilierul Județean liberal, Marius Nicușor Iacob, TREBUIE revalidat în CJ Giurgiu.

În data de 21 Decembrie 2017, Nicuşor Iacob depunea jurământul pentru poziția de consilier județean în Consiliul Județean Giurgiu. Aşa cum prevede legea, Nicuşor Iacob a înregistrat demisia din funcția de consilier local la Consiliul Local Ogrezeni.
Dar ce să vezi? Prefectul de Giurgiu la acea vreme, Nina Crișu, şi-a amintit că… are niște pârghii pentru a-l bloca pe Nicuşor Iacob care i-a şi fost consilier, la un moment dat, şi care i-a cam scuipat între ochi pe ocrotitorii funcției ei de atunci dar și.. de acum. Așa se făcea că Prefectura prin Nina cea Crișu ataca în contencios administrativ vrute și nevrute spre a-l bloca pe Marius Nicușor Iacob să stea în scaunul de consilier județean.
În conferința de presă ce a avut loc astăzi la sediul PNL Giurgiu, Marius Iacob a anunțat că instanța s-a pronunțat definitiv și irevocabil în favoarea consilierului județean liberal care astfel trebuie revalidat în ședința CJ Giurgiu. După o perioadă îndelungată în care Partidul Național Liberal a fost privat de dreptul câștigat de a reprezenta alegătorii în CJ Giurgiu, cu ajutorul avocatei Georgeta Mihuț, și ea consilier județean liberal, PNL recâștigă în instanță locul în CJ. Asta dacă nu cumva îi mai vine vreo idee năstrușnică noului prefect, pupila Ninei Crișu și protejată tot a hoțului de grâu Bădălău, Adriana Puțaru. Nu m-ar surprinde ca doamna Puțaru, între două ture de cumpărături cu mașina de serviciu printr-un supermarket local, cum am citit recent într-o publicație giurgiuveană că procedează, și bănuita-i preocupare pentru cine și de ce conduce prin Poliția Giurgiu chiar dacă-și câștigă funcțiile prin concurs, să-și găsească timp să caute și ea ceva pentru a-l ține măcar două luni pe Marius Nicușor Iacob departe Excelența Sa, Marian Mina. Timp se pare că are doamna Puțaru, vorba aceea, nu-i ca și cum se ocupă și preocupă, de exemplu, de pesta porcină africană care a acaparat gospodăriile giurgiuvenilor. Sau, mai știi, speriosul Mina poate iar nu mai ține nicio ședință ordinară timp de vreo șase luni ca să nu îl revalideze pe consilierul liberal. Posibil să facă și asta riscând ca toate hotărârile să-i fie atacate în contencios administrativ și să lase Gecor fără de venituri de la CJ. Ce nu-i în stare omul să facă de frica lui Nicușor Iacob?

Ciprian Danciu

Nicușor Iacob, PNL Giurgiu

,
One comment to “DEFINITIV-Consilierul Județean liberal, Marius Nicușor Iacob, TREBUIE revalidat în CJ Giurgiu.”
  1. Interesante ,, mișcări” ! Felicitări pentruD-l Nicusor Iacob si mi-aș dori o viață normală in Giurgiu, sub toate aspectele. Atât cat am fost implicat, stiu ca e mult putregai….e greu de revenit la normal .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *