Deputatul PSD Călin Matei – „Eu doar am adaptat o declarație a lui Adrian Năstase”

În urma unei postări pe facebook, deputatul PSD Călin Matei revine cu precizări explicând de ce a ținut să iasă ca „păduchele-n frunte” sau… să intre ca „musca-n fundul calului”, asta după ce s-a uitat la ceea ce a ținut de școală precum „se uită boul în țeavă” sau „precum se uită curca-n lemne.”

„În ultima vreme cam toate pozițiile sunt ocupate în PSD. Singura rămasă încă în discuție este cea de prostul partidului. Știu, concurența este mare, suntem cam 150.000 pe loc iar în fruntea clasamentului se poziționează confortabil o bună parte din actualii miniștri dar asta nu înseamnă că nu pot să îmi joc șansa până la capăt, sunt și eu deputat, am și eu o reputație…” ne-a declarat deputatul PSD, Călin Matei. „Am luat și eu un discurs pe care Adi l-a ținut când s-a liberat din pârnaie și… l-am adaptat. A ieșit o minunăție care mă poziționează la doar 15 puncte distanță de ocupantul locului 2 în lupta pentru titlul de prostul partidului, Pop Liviu Marian” a adăugat Matei.

Discursul ținut de Adrian Năstase pentru încurajarea foștilor colegi de partid suna cam așa: „Nici mie nu mi-a plăcut pușcăria, cum nu are să placă nici celor mai mulți dintre dumneavoastră. Dar, la fel ca și dumneavoastră, nu am avut ce face. Până la următoarea condamnare furați cât de mult puteți iar până la liberare nu fumați în celulă fără să-i dați o țigare și șefului de cameră, fiți cuminți și scrieți cărți! Scăpatul săpunului este o activitate opțională, mie-mi plăcea”.

C.D.

Acesta este un pamflet. (oare?)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *