DGASPC Giurgiu nu renunță, dimpotrivă-Marian Mina minte, suduie şi asudă!

Salariații DGASPC Giurgiu îşi vor primi, în sfârşit, salariile însă doar pe luna Octombrie. Problemele sunt departe de a fi rezolvate iar sindicaliştii ştiu asta. Salariile pentru luna Noiembrie nu le vor primi, contribuțiile la asigurările sociale nu vor fi aduse la zi, practic azi s-a rezolvat dar nu se poate! Sindicaliştii nu vor renunța la mişcările de protest şi vor extinde lista cu revendicări solicitând şi demiterea sau demisiile din fruntea conducerii DGASPC Giurgiu domnilor Sima, Lupu şi Marica.
Mințiți, păcăliți şi batjocoriți, salariații DGASPC Giurgiu s-au săturat.
Incompetența lui Marian Mina (PSD Giurgiu) a generat, pe lângă alte persoane şi alți factori, această situație. În afară de o tolbă de scuze irelevante şi a multor soluții false(precum invocarea banilor europeni care vor contribui la soluționarea problemei salarizării) domnii Mina şi Sima NU au prezentat soluții clare şi viabile.
Peste asta, DGASPC Giurgiu este SINGURA instituție din țară aflată în această situație, lucru care arată ca domnul Mina si domnul Sima sunt incompetenți!
Iar Marian Mina (PSD Giurgiu) NU se opreşte din minciună! În ședința trecută A MINȚIT spunând că, citez, ”Oamenii (de la DGASPC GR) și-au primit banii!” În ședința de astăzi spune că el nu a spus așa ceva. Minte chiar cu tupeu nesimțit, ”hai să luăm înregistrarea, să vedem ce v-am spus”. Asta ai spus domnule mincinos incompetent Marian Mina. Ești un MINCINOS!
Marian Mina este şi incompetent! De ce spun iar că Marian Mina(PSD Giurgiu) este incompetent? Poftim soluție managerială. Marian Mina ia bani de la învățământul județului pentru a plăti salariile DOAR pentru Octombrie la DGASPC. Marian Mina, acest incompetent, ia practic de la o instituție pentru copii ca să dea altei instituții destinate altor copii, pe lângă altor categorii. INCOMPETENTUL Mina (PSD Giurgiu) NU a fost capabil sa identifice alte surse de finanțare decât… capitolul învățământ, capitol la care a făcut, cică, economii. Nu mai spun că în județul Giurgiu, având în vedere starea deplorabilă învățământului giurgiuvean din toate punctele de vedere, până și faptul că faci economii la acest capitol este DOVADĂ de incompetență, dar să nu fii capabil să identifici alte surse, este dovadă de cruntă dureroasă și incalificabilă prostie managerială, pricepi, domnule Mina Marian, președinte CJ Giurgiu și președinte executiv PSD Giurgiu?
Peste asta Marian Mina aruncă vina în curtea Guvernului PSD dar nu vrea să o spună în clar revizuindu-şi afirmațiile şi spunând că un secretar de stat doar se face vinovat.
Nu este de uitat faptul că Mina Marian este şi mitocan. În ședință publică a CJ Giurgiu către un consilier județean liberal: „Să știi că tu nu ești doar urât, ești și prost.”
Domnule Mina, îi mulțumim lui Dumnezeu că standardele de frumusețe și inteligență nu sunt stabilite după chipul și asemănarea dumneavoastră pentru că giurgiuvenii nu ar fi fost doar cei mai săraci români sub conducerea incompetenților agramați și mincinoși din PSD Giurgiu.
Din petrecere mai scoți manelismul, din Marian Mina nu.
Si ca bonus, Mina arată iar că este agramat. ‘‘Contribuțiile ESTE una, salariile sunt alta”, spune incompetentul Mina în şedință.
Dar marea problemă este că OAMENII rămân fără salarii şi contribuții plătite în prag de Crăciun. Şi-au primit salariile doar pentru luna Octombrie, salarii cu care-şi vor achita datoriile. Ce vor face , domnule Mina, domnule Sima, oamenii? Cu ce-şi vor plăti facturile şi cu ce vor cumpăra mâncare sau cadouri de Crăciun pentru copii? Demisia, domnilor! Nu sunteți capabili să faceți față situației!

Un incompetent, agramat, mincinos şi mitocan ajuns în fruntea CJ Giurgiu din partea PSD Giurgiu ține fără salarii angajații de la DGASPC Giurgiu.

Ciprian Danciu

,
One comment to “DGASPC Giurgiu nu renunță, dimpotrivă-Marian Mina minte, suduie şi asudă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *