DNA clasează dosarul în care era implicat Președintele PNL Giurgiu, Marin Anton

În vara anului 2015 presa națională anunța că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupție începeau urmărirea penală în cazul senatorului Lucian Iliescu, primar al municipiului Giurgiu la data faptelor, acesta fiind acuzat de abuz în serviciu, conflict de interese și instigare la folosirea influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. În același dosar aveau calitatea de urmăriți penal și deputatul, la acea vreme, Marin Anton, actual președinte al PNL Giurgiu, şi Cezar-Mircea Măgureanu, senator la data faptei.
În cadrul conferinței de presă de astăzi, președintele Partidului Național Liberal filiala județeană Giurgiu, Marin Anton, a prezentat presei ordonanța de clasare a dosarului aflat în cercetare la Direcția Națională Anticorupție. 

În cadrul aceleiași conferințe Marin Anton a răspuns și acuzației făcută în direct de jurnalistul Rareș Bogdan în emisiunea Jocuri de putere în care invitat a fost președintele PNL, Ludovic Orban. Rareș Bogdan a nominalizat filiala Giurgiu ca fiind una dintre cele care ar avea blat cu PSD. În cadrul emisiunii președintele PNL, Ludovic Orban a reiterat faptul că nu vede cum Marin Anton să aibă un asemenea blat. Desigur, Marin Anton a afirmat în conferința de presă de azi ceea ce este deja evident anume că el nu are nicio înțelegere cu PSD. Desigur, dacă ar fi să fiu răutăcios, parcă aș putea nominaliza câteva persoane care au așa ceva și care au și oarece aspirații, persoane care culmea… lansează pe la colțuri astfel de nezise despre Marin Anton, doar-doar s-o supăra cineva pe Anton. Ghinion! Nu merge! Însă veni-va și vremea în care, de vor continua, se vor vedea puși în fața oglinzii.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *