Dragă PNL, Alexandru Andrei, deputat fost PSD, nu poate reprezenta imaginea valorilor liberale! Prioritățile se pot schimba, valorile niciodată!

Prioritățile se pot schimba, valorile niciodată. Refuz să cred că Alexandru Andrei reprezintă imaginea valorilor liberale!
Cred că la PNL Giurgiu unele lucruri au fost greşit înțelese. Era vorba să batem PSD nu să absorbim submediocrii din PSD! Era vorba despre ”niciun blat cu PSD” or asta nu înseamnă să-i primim spre a nu mai fi blat ci relație de colegialitate! Un personaj submediocru din toate punctele de vedere, un personaj care ani la rând i-a fost lui Bădălău servil şi lui Mina amic, un personaj care vine din postura de parlamentar PSD care a suținut constant prin vot si nu numai ABSOLUT TOATE nemerniciile şi nimicniciile PSD, un personaj care chiar în data de 25 aprilie, ziua în care Preşedintele României a anunțat organizarea Referendumului pentru apărarea Justiției, chiar şi din postura de parlamentar independent, neobligat de linia vreunui partid, a votat pentru modificările aduse Codului Penal care vin să salveze infractorii, nu are nimic şi nu va avea niciodată nimic în comun cu valorile şi principiile Partidului Național Liberal.
Deputatul Alexandru Andrei, până cu doar trei luni în urma deputat PSD, care a votat în mod susținut în favoarea nemerniciilor PSD nu poate fi sub nicio formă asociat Partidului Național Liberal şi consider că nici măcar la nivel de afiliere la Grupul Parlamentar.
Chiar şi în politică valorile trebuie să primeze în fața priorităților. Prioritățile se mai schimbă, valorile niciodată!

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *