Dumitru Constantin-„PSD este în cădere liberă”

La conferința de presă a Partidului Național Liberal Giurgiu a participat și secretarul general al PNL Giurgiu, Constantin Dumitru.
După ce a arătat trendul descrescător al partidelor de stânga, oferind drept exemplu Partidul Democrat din Italia care din 2014 când avea 44% a ajuns în 2018 la 14 %, Constantin Dumitru a adus în discuție ultimele sondaje date publicității în România, sondaje care arată fără putință de tăgadă o prăbușire rapidă, dureroasă, a PSD, o prăbușire pe care secretarul general al PNL Giurgiu o pune în primul rând pe seama țopăielii fiscal-bugetare pe care PSD a practicat-o de la preluarea guvernării fiind convins că, în acest ritm, PSD va avea exact soarta Partidului Democrat din Italia condus de Matteo Renzi.

Întrebat fiind dacă dorește să comenteze în vreun fel congresul PSD de mâine, Constantin Dumitru a spus că nu are puncte de vedere, nu-l interesează și, ironic, că are siguranța că Dragnea va rămâne președinte, postul de președinte fiind singurul care nu a fost scos la mezat adăugând că ceea ce se întâmplă mâine este neinteresant foarte interesant fiind, în schimb, faptul că PSD este în cădere liberă.

În încheiere, secretarul general al PNL Giurgiu a adăugat că în PNL Giurgiu, cel puțin pe nordul județului, au început  să vină mulți oameni noi, oameni care nu au mai făcut politică și a anunțat o surpriză pentru comuna Ulmi unde organizația se întărește, cum spunea Constantin Dumitru, ”chiar după plecarea domnului Burdulea”. Și aici întreb eu, să fi fost oare potrivită formularea ”doar după” în loc de ”chiar după”? Mă rog, detalii…

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *