Efecte și lucruri neștiute despre rezoluția PSD Giurgiu pentru susținerea lui Dragnea

1. Dragnea îi va permite lui Bădălău să candideze pentru funcția de președinte executiv, chiar dacă o va desființa. Asta doar așa… pentru palmares.
2. Speranța de viață politică a lui Marian Mina s-a mărit considerabil crescând de la 3 luni la 3 luni și 10 zile.
3. Răzvan Cuc a fost făcut șah mat! El nu a pregătit nicio rezoluție și nici măcar o carte poștală scrisă de Adrian Năstase, de scrisori s-a lăsat Năstase după experiența cu Bădălău.
4. De fapt, Răzvan Cuc și Alexandru Andrei nu au participat. Erau doar poze rămase din campania electorală imprimate pe cartoane în mărime naturală și puse în sală.
5. În loc de banda cu aplauze, un imbecil a pus banda cu Adi Minune după discursul lui Marian Mina făcându-l pe acesta să îngenuncheze instantaneu.
6. Funcționarii publici salariați ai CJ  Giurgiu care au participat erau de fapt o iluzie optică. Ei nu au fost prezenți, erau la serviciu și munceau de zor fără a face politică!
7. Primarul Barbu nu apare-n poze deoarece era ascuns în spatele cortinei de unde sufla cornete prin țeavă în ceafa lui Mina. Milos din fire, Barbu a renunțat la ideea de a face cornetele cu ace cu gămălie.
8. Bădălău și Mina încă plâng de supărare pentru că au realizat că restricția de vechime, 5 ani minim pentru a candida la o funcție de conducere, nu este suficientă. Au înțeles că erau absolut necesare și alte condiții cum ar fi: să nu te cheme Cuc, nici măcar ca porecla, Barbu, Cărăpănceanu sau Andrei. Să te cheme, întâmplător, Mina. Să nu ai alți nași decât Bădălău. Să ai înălțimea… aproximativ fix cât Marian Mina.
9. Vasilica Viorica a declarat: Bădălău generează impresia, prin această rezoluție, că poate fi de 10 ori mai docil și neconflictual decât mine și de 20 de ori mai lingău decât Pleșoianu.
10. Același imbecil care a-ncurcat aplauzele cu Adi Minune, la final a-ncurcat imnul PSD cu Internaționala. Nimeni nu a sesizat, însă.

PS: La această oră, în sală se mai află câteva persoane care așteaptă fursecurile. Personalul de serviciu al sălii le explică în zadar că… nu se dă nimic, au luat țeapă ca și cu programul de guvernare al PSD sau ca primarii cu PNDL II.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Ciprian Danciu

,
One comment to “Efecte și lucruri neștiute despre rezoluția PSD Giurgiu pentru susținerea lui Dragnea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *