Elena Dinu în cotețul, pardon, în grațiile lui Șerban Nicolae

Doamna deputat Dinu, ati avut ocazia de a-i intra la inimioara lui Serban Nicolae. Ati ratat-o dar mai aveti timp sa corectati. Ma gandesc ca, daca ati sustinut propunerile lui Serban Nicolae, ar fi indicat sa faceti acel pas care sa arate ca puteti chiar mai mult. De exemplu, ati putea sa aduceti cateva modificari si completari…
Ati putea sa ridicati pragul pentru abuzul in serviciu de la 200.000 euro, cat a propus Serbanel, la 400.000 euro. Cu 200.000 nu se poate cumpara decat un singur Lamborghini, bagam raca intre soti pentru o amarata de masina?
In privinta propunerii legate de solicitarea de favoruri sexuale, puteti merge mai departe, pe aceeasi linie, propunand ca violul sa nu mai fie infractiune ci doar contraventie si asta doar daca victima purta burka si a ramas garvida cu gemeni.
Darea si luarea de mita sa fie considerate infractiuni doar daca mita a avut o valoare mai mica de 100 de euro. Mai putin de 100 de euro este jignitor, penal de jignitor! Cine dracu’ se mai uita la mai putin de atat intr-o tara cu o crestere economica ca a Romaniei?
Pedepsele sub 3 ani… nu doamna, de ce sa fie executate acasa? Chinuim omul in halul asta? Inuman! N-ar fi mai bine sa fie trimis in statiuni de sezon? Plimbat de la mare la munte 3 ani de zile si tinut doar in hoteluri care afiseaza 4 stele ca sa se enerveze crunt vazand ca, in fapt, serviciile-s doar de 3 stele, sa simta infractorul ca-i pedepsit! Cat despre partea cu afectiunile grave sa fie incluse si guturaiul grav, bataturile enervante, furunculii si durerile-n cur de popor!
Zau doamna, giurgiuvenii ar fi in extaz iar Serban Nicolae, de fericire, ar fi in stare chiar sa va arate pozele pe care spune ca le are cu Chichirau plus ca i-ati intra pe vecie in grajd, pardon, in gratii.

Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *