Acid pe Facebook

Giurgiu-acid.ro

Site web
6K

O alternativă la presa locală.

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

2 days 16 hours ago

Azi Ludovic Orban a arătat încă o dată care este una din diferențele între un politician de conjunctură și un politician care are reale calități de "om de stat". Transpunerea voinței cetățenilor în legislație a fost și este o prioritate pentru PNL. Cu actuala arhitectură a Parlamentului este foarte greu, în unele situații mai aproape de imposibil de făcut asta. Să nu uităm că, printr-o tristă întâmplare a democrației, PSD deține azi numărul majoritar de scaune în Parlament iar aceste scaune sunt ocupate de personaje politice pe cât de ridicole pe atât de mârșave ca Bădălău, Nicolicea, Bacalbașa, Șerban Nicolae sau Iordache.
Un politician de conjunctură, ieșit "la mica ciupeală politică" a arătat în 2016 că se teme să-și asume riscuri pentru a regla o anomalie care a adus serioase deservicii democrației, ridiculizând ideea de reprezentativitate, astfel rănind profund interesele legitime legate de dezvoltarea locală pe care românii și România le au. În 2016, lipsa de curaj a acestui politician de conjunctură rămas azi "la ciupeală politică" a făcut ca 30% dintre primarii din România să fie aleși cu mai puțin de jumătate, în multe cazuri cu mult mai puțin de jumătate din numărul persoanelor care s-au prezentat la urne. Exemplul cel mai elocvent este Gabriela Firea care a distrus Bucureștiul fiind aleasă într-un singur tur de doar 246.553 de bucureșteni adică aproximativ DOAR 14% din numărul total al bucureștenilor cu drept de vot la acea dată. Azi Cioloș încearcă să dea lecții de politică, asumare și corectitudine aleargând cu felicitări și sfaturi prețioase peste tot, pe lângă Barna care pretinde că a rezolvat-o el și pe asta.
Premierul Orban este însă cel care își asumă încă o dată o bătălie politică, deloc ușoară și nu lipsită de riscuri politice, pentru atingerea acestui obiectiv a cărui realizare vine să consolideze democrația asigurând atât o reală legitimitate primarilor cât și o mai puternică responsabilizare a acestora. Pentru că asta trebuie să facă un om de stat, printre altele.

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

2 days 21 hours ago

PSD are de ales: pierde mult sau pierde tot!
Domn' Ciolacu, eu zic să apeși pe ăla roșu!

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

2 days 23 hours ago

PNL a promis, PNL livrează!
Guvernul își va asuma răspunderea în Parlament pentru alegerea primarilor în două tururi! Decizia nu a fost una ușor de luat, sunt sigur, și este una care complică mai mult situația și așa complicată din Parlamentul României unde PSD are majoritate iar ALDE "joacă politic" cu disperarea pe care instinctul lor de supraviețuire "în zona ciolanului" le-o dictează dar este o decizie absolut necesară în primul rând pentru ideea de democrație și reprezentativitate! Este o decizie necesară și pentru a responsabiliza în plus câștigătorii in egală măsură cu oferirea unei mai mari legitimități!
Pe de altă parte, creșterea numărului de dificultăți pe care această decizie o aduce în Parlamentul României face ca obiectivul alegerilor primarilor în două tururi, luctu dorit de majoritatea românilor, să devină încă un argument care arată necesitatea declanșării alegerilor anticipate.
#douăTururi

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

3 days 16 hours ago

La înscrierea în USR, Moise Guran zise că va candida la prezidențiale, dacă i se va cere. Și o spuse și cu Barna de față.
Încă nu a fost exclus din USR? Ce, și-a ieșit Barna din mână? 😂😂😂
Ma gândesc că o fi vreo competiție, "care stă mai puțin în USR". Deocamdată conduce "Polițistul lui Ponta", Salvador Caragea, cu mai puțin de 24 de ore dar văd că Moise o forțează cu declarațiile astea și se poate să intre la categoria sub 12 ore. 😂😂😂

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

3 days 22 hours ago

Credeati ca daca trece iarna sunteti in siguranta? Nu! Nimeni nu mai este in siguranta indiferent de anotimp!
"Fuego the Immortal" steals our spring too.
PS: aia 80 de lei (minim) mie mi s-ar parea cotect sa-i dea el spectatorilor or nu spectatorilor sa li se ceara si bani pe langa efortul de a participa.

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

4 days 3 hours ago

Fiecare cu "Luceafărul" lui.
Cum spunea melodia?
"Ne-am aleeeeees cuuuu
Ne-am ales cu domnul Ilieeeescuuu".

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

4 days 17 hours ago

Vasilica Dăncilă zice că a vorbit cu Manda și cică i-a zis Manda că nu pe ea a făcut-o proastă. Pe scurt, Vasilica Dăncilă și Manda singuri într-o cameră:
Manda: Vasilico, ești proastă!
Vasilica: Pe mine mă faci proastă?
Manda: Aaaa, nuuuu! Pe Carmen Dan.
Vasilica: Aaaa, m-am liniștit!
#proastaSatului #hoțulSatului

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

5 days 16 hours ago

😂😂😂

Giurgiu-acid.ro

5 days 21 hours ago

Europarlamentarul Dan Motreanu - mandat reînnoit la șefia PNL Giurgiu.
Asta pune capăt unui șir de speculații nefondate dar isteric propagate în "spațiul virtual" giurgiuvean.

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

6 days 15 hours ago

La vârsta de 59 de ani, Cristina Țopescu a plecat dintre noi.
Dumnezeu s-o odihnească în pace!


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.