Acid pe Facebook

Giurgiu-acid.ro

Site web
6K

O alternativă la presa locală.

Giurgiu-acid.ro

3 days 16 hours ago

Conform unor înregistrări ambientale din dosarul Mafiei PSD din Arad, se pare că partea cea mai mare din șpăgile de la DRDP Timișoara se ducea la filiala social democrată din Giurgiu, acolo unde tronează Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei, și finul său, Marian Mina.

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

3 days 22 hours ago

Giurgiu-acid.ro shared a post.

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

1 week 1 day ago

Ca urmare a publicării declarației de avere din care reiese că prim-ministrul Orban a avut venituri de 3000 lei, PSD Cluj, într-un gest ce se vrea a fi de ironizare, i-a trimis premierului Ludovic Orban un pachet cu mâncare și bani.
Atrag atenția acestor personaje insalubre politic, acestor bugetofagi că majoritatea românilor trăiesc cu mai puțin de 3000 lei pe lună. Desigur, unor astfel de mizerii politice care au ceasuri de 30.000 de euro, ca Dăncilă, care sunt baroni locali, ca Bădălău, care sunt "propriile mame" și își fac cadou mașini de 120.000 de euro ca Oprișan, care achită în doar două zile datorii de 800.000 lei ca Rovana Plumb etc li se pare imposibil ca un politician, mai ales președinte de partid, să aibă venituri de 3000 lei pe lună.
Caracterul unor astfel de lichele politicie se vede până și din risipa făcută, banii și alimentele respective putând fi trimise unui om care chiar are nevoie de ele.
Când îți trimiți neamurile la cumpărături prin Europa, când te filmezi cu sticle de vin, șampanie și fripturi și bând spirt chipurile glumind pe seama "sărakilor" da, ți se pare imposibil ca un om să trăiască cu 3000 de lei pe lună. Ghiciți ce: foarte mulți români trăiesc cu sume cu mult mai mici în România pe care voi, satrapi agramați, hoți și impertinenți, ați crezut că ați pus stăpânire!

Giurgiu-acid.ro

1 week 2 days ago

Titlul articolului este mai mult decât expresiv. Nepotism dus la extrem. Bădălău rămâne un mincinos grețos. Marian Mina, finul lui Bădălău, cel care probabil nu și-ar fi depășit condiția de taxator la pod fără sprijinul politic al lui Bădălău, este cel care a contribuit la angajarea fiicei lui Bădălău acolo de unde tot presa spune că ar fi încasat sporuri necuvenite. De aceasta ciumă politică trebuie să scape județul, de aceste personaje politice insalubre trebuie să ne descotorosim din viața publică.
https://m.romanialibera.ro/investigatii/de-ce-sabina-este-singura-femeie-din-romania-care-nu-a-fost-trimisa-sa-produca-bani-in-strainatate-816640

Giurgiu-acid.ro

1 week 3 days ago

S-a schimbat modificarea.
Bădălău a renunțat la funcția de vicepreședinte național iar soarta lui ca președinte PSD Giurgiu va fi stabilită la nivel de filială locală. Practic, Ciolacu pune primarii PSD Giurgiu în postura de a își apăra stăpânul și a adimite indirect că sunt de acord cu afirmațiile lui sau de a-l schimba pe Bădălău.
Oare câti primari PSD din Giurgiu vor alege să spună indirect:"ne p*** pe diaspora alături de președintele nostru Bădălău și suntem de acord că oamenii plecați peste hotare, locuitori ai comunelor sau orașelor in care suntem primari, sunt prostituate sau proxeneti în străinatate". A-l sustine pe Bădălau, asta înseamnă în mod cert!

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

1 week 3 days ago

Ei da, așa da! Bravo PSD, cum ar spune Daea!
L-au "pedepsit" pe Bădălău, l-au făcut pe fină-său Mina președinte la PSD Giurgiu.
Domnule Ciolacu, pe Bădălău trebuia să-l pedepsiți nu pe primarul PSD al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

1 week 3 days ago

La el în curte, Bădălău primește dedicație și dansează pe ritmurile unei manele cu versurile:"Să vină Diaspora, că noi ne πşăm pe ea”
După aceea Bădălău:"Fake news!" și "Îmi cer scuze, eu prețuiesc diaspora!"
La el in sediul PSD Giurgiu, Bădălău:"Restu' până la 3-5 milioane (...) sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂSTIA"
După aceea Bădalău:"Este scos din context!" și "Îmi cer scuze, eu prețuiesc diaspora!"
Ce nu înțelegeți voi, românii de peste hotare, este de fapt aceea că Bădălău vă iubește dar așa știe el să o arate. Mai un pipi, mai, cu alte cuvinte, vă face prostituate și proxeneți... este dragoste dintr-aia mai dură. Nerecunoscătorilor!

Giurgiu-acid.ro

1 week 3 days ago

PSD va constitui un grup de lucru cu diaspora. Să-l pună șef de grup pe Bădălău. Președintele PSD Giurgiu se poate lăuda că întreține o relație constantă cu românii de peste hotare.

Giurgiu-acid.ro

1 week 4 days ago

PNL a promis!
PNL a livrat!
- Recursul compensatoriu a fost abrogat.
- Supraacciza la carburanți a fost eliminată.

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

1 week 4 days ago

În timp ce Marcel Ciolacu se lăuda că reformează PSD, Bădălău, președintele PSD Giurgiu, jignea iar diaspora. Asta după ce PSD aproape că nu a existat la vot în străinătate, nici la europarlamentare, nici în primul tur al prezidențialelor și cu atât mai puțin în al doilea tur.
După ce Bădălău, senator în Parlamentul României, a jignit diaspora au apărut reacțiile din PSD. De la Ciolacu în jos pesediștii s-au întrecut în declarații de dezaprobare a comportamentului lui Bădălău.
Ca să crezi în reformarea PSD trebuie să nu vezi absolut nimic în jurul tău. Azi Bădălău este încă președinte al PSD Giurgiu, este încă in conducerea "reformată" a PSD la nivel național și este încă senator in Parlamentul României.
Nici declarațiile de dezaprobare ale liderilor PSD, nici cererile răzlețe de demitere ale altor lideri PSD, nici opinia publică, nici postările pe facebook, nici revolta românilor nu aduc ceea ce normal ar fi fost să aducă, anume disparitia din viața publică a acestui impertinent agramat hoț condamnat, Niculae Bădălău.
Singurul lucru care va face ca personajul să dispară va fi ziua votului, zi în care diasporenii vor veni să voteze la ei acasă, în Giurgiu, pentru a trimite acest insalubru personaj politic în lada de gunoi a istoriei.
Nu, PSD nu are capacitatea de a se reforma și până și situația Badălău o arată din plin.


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.