Acid pe Facebook

Giurgiu-acid.ro

Site web
5K

O alternativă la presa locală.

Giurgiu-acid.ro

14 hours 54 minutes ago

În comune în care, de exemplu, există presiuni exercitate asupra alegătorilor, în stilul deja consacrat al PSD prin refuzul de a le elibera oamenilor până și elementare documente, prin amenințarea cu suspendarea unor drepturi bănești etc, prin folosirea urnei speciale, oamenii pot vota departe de ochii observatorilor independeți și ai celor ai reprezentanților altor partide dar și departe de camerele de luat vederi din secții. În Județul Giurgiu, dacă informațiile sunt corecte, se pare că ”fenomenul urnei speciale” a scăpat complet de sub control.

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

20 hours 28 minutes ago

Un comentariu aproape la fel de coerent ca Dăncilă. 😂😂😂

Giurgiu-acid.ro

1 day 14 hours ago

Sinceritate extremă a unui primar PSD, mai jos, traducerea spuselor lui! 😂😂😂😂 - ”E proastă, da-i proasta noastră!”😂😂😂
”Tovarăși, știm că n-o duce capul! Da, nu-i tocmai aia mai răsărită dintre noi, tovarăși, știm și asta! Dar, tovarăși, acultați vorbă la mine: AM DAT DĂ DRACU', tovarăși, dacă nu iese asta... ce o trebui să iasă, tovarăși!”😂😂😂

Giurgiu-acid.ro

1 day 18 hours ago

Klaus Iohannis: ”Eu nu sunt cu PSD într-o competiție electorală, eu sunt cu PSD în război. Noi suntem cu PSD în război. Și asta nu pentru că noi suntem așa, răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari și nici nu a ajuns bine în Palatul Victoria și au început să încerce să subjuge justiția, să acapareze marile sisteme publice. PSD a atacat democrația din România. Este inadmisibil, a fost inadmisibil și rezultatul este cel pe care l-au meritat, au fost înlăturați de la putere!”

Giurgiu-acid.ro

1 day 20 hours ago

Îi rog pe tineri să privească acest clip.
Alegerile din 24 Noiembrie sunt, printre altele, şi despre libertatea de exprinare, despre drepturile fundamentale printre care dreptul la opinie şi dreptul de a protesta.
Formați o generație născută şi educată într-o Românie democratică, o generație care a evoluat mult din punct de vedere al înțelegerii fenomenului democratic, care a avut norocul să se bucure constant de drepturi şi libertăți şi care a învățat să fie o generație care să răspundă spontan şi ferm când libertătile le sunt îngradite, când drepturile le sunt şuntite.
În Decembrie 1989 tineri care atunci erau de vârsta voastră au ieşit în stradă cerând pentru ei dar şi pentru voi aceste drepturi şi libertăți pe care le avem cu toții azi. În data de 10 August 2018 am avut de înfruntat o reprimare a unei expresii a democrației, o sufocare violentă a drepturilor şi libertăților, o acțiune care are un singur precedent în România post-comunistă, mineriadele dinozaurului comunist Ion Iliescu, înaintaşul politic al Vasilicăi Dăncilă.
Voi, tinerii de azi, aveți nu doar libertăți ci şi putere. Aveți puterea votului, o putere pe care trebuie să v-o exercitați dacă nu pentru a participa activ la un exercițiu democratic măcar pentru a vă asigura că România nu se întoarce în perioada în care glumele despre conducători erau sancționabile cu temniță sau în care libertățile individuale erau un lux. Vreme de trei ani de zile PSD, Dragnea şi pupila lui, Dăncilă, au încercat să vă şuntească aceste drepturi şi libertăți. De la propunerea PSD cu ''legea defăimării'', o lege care ne-ar fi lăsat pe toți chiar fără dreptul de a mai glumi despre prostia celor de la guvernare, până la folosirea Jandarmeriei pentru a agresa cetățenii care protestează paşnic şi democratic, o acțiune cel puțin incurajată dacă nu coordonată de Vasilica Dăncilă, candidatul PSD la preşedinția României, acest partid nu a avut pe această linie decât acțiuni menite a închide guri, a aşterne liniştea şi a însămânța teama.
Da, ştiu, politica vă plictiseşte pe mulți dintre voi, pe unii vă scârbeşte şi vă face să vă spuneți ''toți sunt la fel'', ueori, în cazuri punctuale, poate aveti dreptate dar vă asigur că în general nu sunt toți la fel. Toate acestea şi poate multe altele vă fac să nu vă pese de alegeri dar gândiți-vă, mă rog vouă, la momentul în care poate vă veți fi săturat şi poate veți fi vrând să protestați, să vă exprimați liber, neingrădiți, durerea şi nemulțumirea şi nu veți putea s-o faceți pentru că nu ați votat iar şi din această cauză Preşedinte ar fi Vasilica Dăncilă, cea care este semnatarul celei mai violente reprimări a unei demonstrații paşnice de la mineriade până in ziua de azi.
Alegerile acestea sunt, printre altele, despre voi, despre puterea pe care o aveți pentru a vă apăra dreptul de a prostesta şi libertatea de a vă exprima.
#VOTULesteCOOL #DrepturiŞiLibertăți
#RomâniaFărăPSD.

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

2 days 56 minutes ago

Mă întreb dacă despre aceste ''minunate'' investiții vorbeşte manelistul Marian Mina, preşedintele executiv al PSD Giurgiu şi preşedintele CJ Giurgiu, când îşi exprimă temerile că se vor tăia bani pentru investiții. În fotografii vedeți un exemplu de bătaie de joc la adresa cetățenilor şi o cruntă neglijență în administrarea proiectelor pe bani piblici. Dacă este cu intenție sau nu, rămâne de văzut. Până una alta aşa arată în teren ''Proiectul de modernizarea prin betonare a șanțurilor de scurgere a apelor pluviale'' pe DJ 401 pe raza comunei Vărăşti, într-un județ al unei țări membre UE. Nu mai punem în calcul că proiectul nu este pe fonduri europene, incompetența preşedintelui CJ Giurgiu nepermițându-le giurgiuvenilor să aspire la dezvoltare pe bani europeni.
Îi mulțumesc consilierului județean PNL, Florian Velicu că a atras atenția asupra acestei lucrări şi sunt sigur că va fi ferm în a cere socoteală preşedintelui CJ Giurgiu în legătură cu această bătaie de joc.

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

2 days 22 hours ago

România normală cu Iohannis sau România medievală cu PSDăncilă? Tu ALEGI!
Ieşi la vot pentru că PSD este încă viu şi extrem de periculos! Să nu ne lăsăm păcăliți! Cel mai nociv partid pe care România l-a avut în ultimii 30 de ani, PSD, este încă departe de a fi învins definitiv.
Ultimele alegeri au adus victorii importante! Europarlamentarele, Referendumul pentru Justiție inițiat de Klaus Iohannis şi primul tur al alegerilor prezidențiale au însemnat doar bătălii câştigate într-un război care încă nu s-a încheiat şi care nu se va încheia nici după al doile tur al alegerilor prezidențiale.
Pentru a îngenunchea definitiv PSD nu este suficient doar ca Vasilica Dăncilă să piardă prezidențialele ci este nevoie ca acest personaj să nu obtină mai mult de 35% din voturile românilor! Vasilica Dăncilă, acest personaj încărcat cu o prostie nativă rafinată în timp prin lipsă de educație solidă şi consolidată cu mârşăvie şi minciună în rafinăria monstrului PSD, mizează pe o prezență scăzută la urne în data de 24 Noiembrie. Prin minciuni grosolane, prin ştiri false, prin acte similare înşelăciunii(port de însemne ale altor partide, de exemplu) PSD face eforturi să demobilizeze electoratul USR, PMP şi UDMR şi să convingă indecişii să rămână acasă!
Diaspora a votat în număr foarte mare în primul tur şi am credința că voi vedea diaspora şi mai mobilizată pentru turul al doilea!
Românii rămaşi în țară trebuie să fie convinşi că au de ales între a avea o Românie normală, aşa cum Klaus Iohannis propune, sau o Românie mediavală, aşa cum PSD şi Dăncilă au făcut să pară România în care azi trăim.
O prezență scăzută la urne asigură PSD o gură de aer prin a le oferi un scor de 35-40%. O gură de aer din care vor respira toți baronii locali ai PSD, toate beizadele lor mufate la bugetul statului, toate firmele apropiaților lor prin care spoliază banul public, toți analfabeții şi hoții condamnați ajunşi in funcții publice alese! Această gură de aer nu trebuie să o primească PSD! PSD trebuie sufocat electoral în mod democratic, la urne, iar singura metodă de a face asta este prin vot şi în data de 24 Noiembrie! Doar aşa netezim drumul spre nimicirea acestei boli oribile de care România suferă, PSD, nimicire ce se va concretiza abia după ce PSD va fi învins şi la alegerile locale şi la cele parlamentare de anul viitor!
La vot, oameni buni! Ieşiți duminică la vot! Stând acasă ajutați PSD!
#KlausIohannis #RomâniaNormală #RomâniaFărăPSD

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

3 days 11 hours ago

Giurgiu-acid.ro shared a post.

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

3 days 14 hours ago

Efectul PSD la guvernare:
ℹ️2018- salariu minim net 1162 lei
ℹ️2019- salariu minim net 1263 lei
ℹ️2018- preț motorină 4.57 lei/litru. Preț pâine franzelă 300g între 0.8 lei şi 1 leu. Un salariu minim 2018 = 254 litri motorină sau 1452 pâini(0.8 lei)/1162 pâini(1 leu)
ℹ️2019- preț motorină 5.85 lei/litru. Preț pâine franzelă 300g 1.2 lei. Un salariu minim= 215 litri motorină sau 1052 pâini.
⚠️Cu salariul minim majorat, românii PIERD lunar față de 2018, 400 de pâini, dacă cumpărau pâinea cea mai ieftină, sau 39 litri de motorină.❗️❗️❗️

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

3 days 16 hours ago

Nu vă este rușine???
Ce-ți este și cu tinerii din ziua de azi! Lași copilul nesupravegheat și te trezești cu el angajat la CNAIR fără ca tu să știi ceva despre asta. Este probabil situația fiicei senatorului Niculae Bădălău care, bietul de el, a aflat din presă că fata lui a fost angajată la CNAIR. Unde mai pui că presa spune ca Sabina Bădălău, fiica agramatului hoț condamnat senator PSD, Niculae Bădălău, ar fi încasat în acea perioadă sporuri ilegale, sporuri de 75% din salariul pe care îl avea la CNAIR.
Nu vă este rușine, sugative de bani de la buget?


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.