Acid pe Facebook

Giurgiu-acid.ro

Site web
6K

O alternativă la presa locală.

Giurgiu-acid.ro

4 days 7 hours ago

Dan Motreanu:"Tupeul PSD nu are limite și arată, încă o dată, că ei nu pot fi altfel decât mincinoși! După ce timp de trei ani i-au mințit pe români, încă continuă să o facă, iar acum au și nerușinarea să arate cu degetul către #GuvernulLiberal pentru dezmățul din banii publici, banii românilor, practicat de ei și pentru țopăiala lor fiscală, care a avut consecințe grave asupra mediului de afaceri și nivelului investițiilor."

Giurgiu-acid.ro

5 days 7 hours ago

Dupa ce, din postura de senator, de reprezentant in Parlament al unor romani care v-au votat, ati umilit grosolan diaspora, faptul ca vreti sa fugiti din politica pentru a nu raspunde electoral dar vreti sa primiti o functie care sa va mentina intr-o pozitie de influenta si din care sa primiti sume frumusele de la statul roman, mi se pare o nesimtire.

Giurgiu-acid.ro

Giurgiu-acid.ro

1 week 5 hours ago

Este evident faptul că PSD face eforturi pentru blocarea României. Din fericire, PSD nu reușește de fiecare dată.

Giurgiu-acid.ro

1 week 1 day ago

Stefan Gica: Banii europeni ajută comunitățile locale iar antreprenorii au nevoie de sprijinul autorităților pentru a putea accesa finanțări nerambursabile.

Giurgiu-acid.ro

1 week 2 days ago

Premierul desemnat, Ludovic Orban, se prezintă în fața Parlamentului cu aceeași formulă de Guvern - Comunicat PNL Giurgiu.

Giurgiu-acid.ro

1 week 5 days ago

Partidul Național Liberal nu se teme, așa cum PSD se teme, să se întoarcă la electorat, electorat care prin vot în cadrul alegerilor anticipate să restabilească, conform dorinței lui, structura politica a Parlamentului României, instituție vitală în democrație, instituție, din păcate, azi acaparată de niște baroni locali ai PSD și folosită ca unealtă pentru atingerea infamelor lor obiective personale care nu au nicio legătură cu românii, România și interesele românilor.

Giurgiu-acid.ro

1 week 6 days ago

Demiterea Guvernului Orban demonstrează că majoritatea toxică și retrogradă din Parlament acționează, practic, împotriva voinței poporului român, în condițiile în care 80% dintre cetățenii țării cer alegerea primarilor în 2 tururi, astfel încât cel care conduce comunitatea locală să-i reprezinte cu adevărat.

Giurgiu-acid.ro

2 weeks 26 minutes ago

Europarlamentarul Dan Motreanu, presedintele PNL Giurgiu:"Vom continua lupta pentru români și România și vom trimite PSD în opoziție, acolo unde le este locul! Vremea aparatului de stat umflat cu pile și sinecuri politice a trecut!"

Giurgiu-acid.ro

2 weeks 3 hours ago

Dan Motreanu: #PNL va merge până la capăt pentru interesele românilor și pentru #RomâniaNormală, pentru dezvoltare, bunăstare și reformă responsabilă, atât de la București, cât și de la Bruxelles.

Giurgiu-acid.ro

2 weeks 6 hours ago

PNL Giurgiu - fiecare giurgiuvean merită să aibă gospodăria racordată la rețeaua de gaze naturale.


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.