Gica Ștefan – Adunații Copăceni poate deveni exemplu de susținere a antreprenorilor.

Într-o postare pe facebook, domnul Gica Ștefan, afacerist de succes și un membru respectat al comunității sale, explică importanța atragerii de fonduri europene și modul în care autoritățile locale pot sprijini antreprenorii pe această linie.

↗️În comuna noastră sunt oameni harnici care au spiritul antreprenorial dezvoltat.
Munca noastră a făcut ca Adunații Copăceni să fie o comună respectată in mediul de afaceri dar eforturile individuale ale atreprenorilor nu sunt suficiente pentru a putea exploata cum se cuvine potențialul pe care comuna noastră îl are.
↗️Antreprenorii din Adunații Copăceni au nevoie să fie sprijiniți de autoritățile locale.
Îmi doresc să implementez, la nivelul comunei Adunații Copăceni, un „Birou de fonduri europene pentru micii fermieri” al cărui scop va fi să vină în sprijinul micilor fermieri ai comunei în vederea accesării fondurilor europene pentru obținerea de finanțări din fonduri europene în vederea achiziționării de utilaje, modernizării sistemelor curente de producție, amenajării și dezvoltării spațiilor de depozitare la standarde europene, lucruri ce vor genera competitivitate pe piețele țintite.
↗️Autoritățile locale au obligația de a susține micii producători prin toate mijloacele pe care le au la dispoziție. La rândul lor, prin creșterea cifrelor de afaceri, micii producători vor contribui la dezvoltarea comunității prin reinvestirea profitului.
↗️Banii europeni ajută comunitățile locale iar antreprenorii au nevoie de sprijinul autorităților pentru a putea accesa finanțări nerambursabile. Peste toate, dezvoltarea comunitații noastre depinde și de modalitățile prin care primăria încurajează dezvoltarea altor tipuri de afaceri spre a transforma Adunații Copăceni într-un punct de atracție pentru afaceriști care activează și în alte domenii crescând astfel veniturile la bugetul local.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *