Giurgiu Acid-Gratuit în print pentru giurgiuveni.

Pentru ca observ un interes foarte mare pentru blogul www.giurgiu-acid.ro am decis ca, in spiritul acuratei informari a giurgiuvenilor, in semn de multumire fata de cititorii in numar foarte mare si ca semn de sustinere a ideii de presa tiparita, am hotarat ca in curand Giurgiu Acid sa devina publicatie tiparita lunar si distribuita GRATUIT in municipiul Giurgiu, pentru inceput.
Reteaua de distributie este aproape finalizata asa cum este stabilita si rotatia zonelor in care publicatia va fi distribuita.
Sunt absolut indatorat celor care zi de zi imi viziteaza siteul in cautare de opinii liberale iar multumirile, incurajarile si sfaturile dumneavoastra, primite zilnic, ma fac sa imi doresc ca si giurgiuvenii mai putin pasionati de online sa poata avea acces la articolele cele mai citite din Giurgiu Acid.
Va multumesc si va raman indatorat pentru toate mesajele si incurajarile primite!

Ciprian Danciu

One comment to “Giurgiu Acid-Gratuit în print pentru giurgiuveni.”
  1. Felicitari !!!
    Avand in vedere ca nu toata lumea are Internet (in conditiile in care multi nu au ce pune pe masa), alternativa tiparirii stirilor este o varianta excelenta, mai ales in timpurile actuale. Gratuitatea este chiar garantia ca stirea, indiferent de natura ei, va ajunge in cele mai indepartate colturi ale orasului si mai ales in casa celui defavorizat, folosit doar in perioada alegerilor.
    Va doresc din tot sufletul sa puteti sa sustineti un astfel de proiect pentru cat mai mult timp si totodata sa nu se transforme intr-un instrument politic de improscare cu noroi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *