Guvernul PSD Tudose – un nou circ la orizont?

Nici nu a fost bine uns ca prim-ministru şi Mihai Tudose muşcă, şi el, mâna care l-a hrănit.

Mihai Tudose
nu doar că i-a spus lui Dragnea că nu vrea să răspundă la comenzile primite de la partid dar a mai şi declarat public că punerea în aplicare a programului de guvernare ar distruge economia. Pentru ca sfidarea să fie completă, a început să recupereze, de capul lui, oameni din guvernul Grindeanu, lucru pe care Dragnea i l-a reproşat. Răspunsul lui Tudose? ”Nu am de gând să fiu un soldat care execută ordine în orb”.

Nu ştim ce să mai înțelegem. Fie ”ăsta micu’ ” face urât la băutură fie… cineva în PSD îl sapă, sârguincios şi foarte eficient, pe Dragnea.

Dacă Dragnea cade din vârful PSD, ceea ce se va întâmpla cu siguranță dacă se repetă un episod Grindeanu, potențialii pretendenți la funcție sunt Ponta şi Bădălău, cel din urmă probabil şi cu susținerea lui Stănescu, baronul PSD de Olt.

O altă variantă ar fi aceea că cineva din PSD ține morțiş să-i umilească grav pe unii miniştri. Îi şi văd pe Cuc, Olguța, Petcu, Daea etc demisionând, semnând moțiunea de cenzură etc etc etc. Oricum au atins limite inimaginabile ale ridicolului dar se poate şi mai rău, zic eu.

C.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *