Ia atitudine!-Vino Joi la ora 11 pentru a participa la un lanț uman în jurul Parlamentului

Mâine, Joi-23 Noiembrie, se va organiza un lanț uman în jurul clădirii Parlamentului. Departe de faptul că este inițiativa unui partid politic, menirea acestui lanț uman este aceea de a pune presiune pe aleși, indiferent de culoarea lor politică, pentru ca aceștia să ia o decizie critică pentru România și cetățenii săi. Moțiunea de cenzură împotriva guvernului PSDragnea-Tudose trebuie să treacă.

Independența justiției este sub asediul infractorilor. Prețul la energia electrică s-a majorat cu 12,4%. Prețul la carburanți a crescut cu 14%. Prețul la gazele naturale va crește cu 6% iar prețul la majoritatea alimentelor este deja mărit mai mult decât simțitor. Românii scot mai mulți bani din buzunar iar guvernului PSDranea – Tudose nu-i mai rămâne decât să arunce vina asupra karmei doar pentru a nu-și asuma responsabilitatea pentru politicile lor păguboase. Un guvern interesat doar de salvarea infractorului Dragnea care nu este interesat de bunăstarea românilor trebuie să plece din fruntea țării.

Românii trăiesc din ce în ce mai rău iar asta o simt în buzunar indiferent de valul de ceață pe care PSDragnea încearcă să-l tragă asupra ochilor cetățenilor prin toate mijloacele media aservite.

România trece prin unul dintre cele mai dificile momente din istoria noastră recentă. Nu doar viitorul copiilor noștri este pus în pericol ci și viitorul foarte apropiat al tuturor. În acest moment nu doar partidele politice au obligația de a răspunde apelului lansat de Partidul Național Liberal ci și societatea civilă împreună toți oamenii ale căror buzunare sunt golite de politicile păguboase ale guvernului PSDragnea-Tudose. Oamenii trebuie să pună presiune pe reprezentanții în Parlament pentru ca aceștia să susțină moțiunea de cenzură. Este momentul în care acea majoritate tăcută care a refuzat să voteze, din motive pe care le înțeleg, să facă un pas în față pentru salvarea justiției, pentru salvarea economiei, pentru a putea recupera demnitatea mânjită în Europa de PSDragnea. O mâna de infractori este pe cale sa arunce în aer economia României și să înlănțuie brațele justiției doar de dragul mustăciosului ”OLAF din Teleorman”. Românii au datoria de a reacționa!

”In Teleorman si acum in Romania, saracii devin tot mai saraci in timp ce afacerile lui Valcov si Dragnea prospera. Cum ar fi ca membrii PSD sa decida sa lupte cu adevarat impotriva statului paralel? Unde se va mai ascunde atunci Liviu Dragnea? Da, exista statul paralel. Numai ca statul paralel este insusi Liviu Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodata s-o justifice, si care mimeaza, cu destul talent, grija pentru saraci.”.  Nu, nu eu o spun ci europarlamentarul PSD Cătălin Ivan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *