IMUNOGLOBINA-Vasilica Dăncilă revoluționează medicina… de familie politică

În cursul zilei de azi, la nici două luni de la preluarea guvernării, Vasilica Viorica din Videle a revoluționat medicina… de familie politică și, în plină criză de imunoglobulină, anunță lansarea pe piață a unui nou și revoluționar medicament: IMUNOGLOBINA.

Mai jos puteți consulta prospectul medicamentului.

Indicații: Imunoglobina face parte din familia corticosteroizilor și este folosit ca medicament cu spectru larg în accentuarea afecțiunilor auto-imune ale națiunii, acele afecțiuni în care păturile de mijloc și de jos ale populației sunt atacate în mod constant de politicieni idioți și hoți care interpretează puterea ca mijloc de înavuțire rapidă. Afecțiuni tratabile cu imunoglobină sunt:  Dragneapenalita, Vasilicotutenia, Olguțomahalagismul, Țățismofirea Pesedepușcăriabilitatea, Cosmacuexecutarita, Sindromul Sebi Ghiță (afecțiune care îi determină pe mulți să fugă din România), Dnafobia și multe altele asemenea.

Prezentare farmaceutică: capsule cu 50mg substanță activă de globină extrasă din toate gloabele tâmpite din cele 3 guverne ale PSD din nici un an și jumătate. Două blistere a 15 capsule per cutie.

Acțiune terapeutică: un corticosteroid special care accentuează simptomele bolilor auto-imune ale națiunii și favorizează dezvoltarea unor microbi ordinari ai societății cum ar fi Bădălău, Șerban Nicolae, Cătălin Rădulescu, Liviu Pleșoianu, microbi care servesc util prin inutilitate afecțiunile auto-imune mai sus menționate.

Mod de administrare: 2 capsule pe seară pe cale audio-video Antena 3 și Romania TV. În cazuri excepționale se pot utiliza și siteuri de propagandă PSD dar doar de către cei care știu să citească, chiar dacă nu înțeleg.

Reacții adverse: în 100% din cazuri s-au constatat înrăutățirea economiei țării, foamete, cădere liberă a monedei naționale, majorări de prețuri, atacuri necontenite asupra justiției. Remediul este doar prezența la vot și evitarea PSD.

Contraindicații: Acest medicament este contraindicat oricărui om cu un IQ peste nivelul unui cimpanzeu beat care suferă de Alzheimer.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Ciprian Danciu

Giurgiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *