În sfârșit! DGASPC decide să-și facă treaba!

Marian Mina și CJ Giurgiu, prin DGASPC Giurgiu, s-au hotărât să-și facă, în sfârșit, treaba. Văzând că circul ieftin pe care au încercat să-l facă în jurul Prefecturii nu are niciun efect, au purces la rezolvarea situației hranei celor aproape 600 de beneficiari. TÂRZIU! Puteau să rezolve problema cu mult, mult mai repede!
De ce s-a ajuns în această situație? Pentru că cei aproape 600 de beneficiari erau puțin câte puțin duși spre boli prin hrana care era preparată în condiții insalubre, condiții care au determinat oprirea legală a activității agentului economic furnizor. Dacă le-ar fi păsat, nu s-ar fi ajuns aici și s-ar fi ingrijit ca agentul economic de ei contractat să prepare hrana fără să expună beneficiarii unor riscuri.
De ce a continuat situația după închiderea firmei? Pentru că, în loc să aplice prevederile din Legea achizitiilor care le permiteau să rezolve imediat situația, DGASPC Giurgiu și Marian Mina au preferat să amâne aplicarea soluțiilor pe care le aveau suficient timp cât să facă spectacol politic. Cu ce preț? Păi dacă mâncarea preparată de agentul economic avea potențialul de a îmbolnăvi beneficiarii și asta și din cauza nepăsării autorității contractante(DGASPC), după intervenția legală si necesară a autorităților, tot beneficiarii serviciilor de asistență socială au avut de suferit pentru un grețos și inutil circ politic făcut de Marian Mina.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *