”Îndrăzniți să credeți” că v-au mințit! Sau nu ne credeți pe cuvânt, doar priviți în portofel

Partidul Național Liberal filiala Giurgiu organizează astăzi, 20 Noiembrie, la ora 17:00 un miting cu dublu rol. În primul rând conducerea Partidului Național Liberal filiala Giurgiu, dorește să informeze cetățenii atât asupra textului moțiunii de cenzură ”PSDragnea în campanie mumă, la putere ciumă” cât și asupra pericolelor la care românii sunt expuși prin continuarea guvernării sub imperiul incompetenței promovate de PSDragnea-Tudose. Cel de al doilea scop al întrunirii de azi este acela de a alerta societatea civilă și de a-i solicita sprijinul și implicarea în prevenirea distrugerii economiei și apărarea independenței justiției.

Mai jos puteți găsi doar o foarte mică parte din motivele pe care Partidul Național Liberal le are pentru a recurge la cea mai aspră formă de luptă a opoziției, acestea fiind totodată, doar o mică parte din motivele ce ar trebui să convingă cetățenii să solicite reprezentanților în Parlament susținerea moțiunii.

PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă

Îndrăzniți să credeți”  că în mai puțin de un an, guvernarea PSD-ALDE a aruncat la coșul de gunoi promisiunile făcute în campanie și, odată cu ele, speranțele românilor într-un trai mai bun.

Îndrăzniți să credeți” că au mințit cu nerușinare când au promis majorarea salariilor pentru angajații din sectorul public. Au promis creșteri de salarii de 25% care se dovedesc praf în ochi. La începutul anului viitor, veți vedea că salariile au crescut doar pe hârtie și veți constata că Dragnea și ai lui și-au bătut joc de noi.

Îndrăzniți să credeți” că domnii Dragnea și Tudose, în programul prezentat alegătorilor au promis reducerea contribuțiilor sociale la 35% iar veniturile sub 2.000 lei trebuiau scutite de impozit, dar acum s-au făcut că au uitat.

Îndrăzniți să credeți”, că Dragnea și Tudose nu au spus nimic campania electorală despre mutarea contribuțiilor sau de furtul din pensiile private ale tinerilor, prin reducerea contribuțiilor de la Pilonul 2.

Îndrăzniți să credeți” că prețurile au explodat și puterea de cumpărare a românilor a scăzut în plină creștere economică. Inflația a crescut de 13 ori față de începutul anului (de la 0,2% la 2,6%).

Îndrăzniți să credeți” că Leul a luat-o la vale și a atins minime istorice și cursul de schimb a depășit 4,64 Lei/Euro. Mai mult, dobânzile au crescut și indicele ROBOR este la un nivel mai mult decât dublu față de începutul anului. Românii trebuie plătească acum rate mai mari cu peste 150 lei la un credit pentru ”Prima Casă”.

Îndrăzniți să credeți” că datoria României s-a majorat până în prezent cu aproape 7 miliarde de lei.

„Îndrăzniți să credeți” că au promis 100 de kilometri în acest an dar au ”reușit” să scoată din circuit mai multe tronsoane de autostradă. Deci, la finalul anului avem mai puțini kilometri de autostradă decât la început.

Nu există în istoria post-decembristă cineva care să-și fi bătut joc într-un asemenea hal de cei care l-au votat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *