Jean Jipa condamnat- PSD Giurgiu ”struțificat”

Ieri aflam că primarul PSD al comunei Ogrezeni din județul Giurgiu, Jean Jipa, a fost condamnat în primă instanță la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual și abuz în serviciu într-un dosar de delapidare. De asemenea, primarului PSD instanța i-a aplicat şi o serie de pedepse complementare dintre care le menționez pe următoarele interziceri ale unor drepturi: ”dreptul de a ocupa funcția, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfășura activitatea de care s-a folosit pentru săvârșirea faptei; dreptul de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, pe o durată de 5 ani”.
De ieri până la această oră, nu am văzut nicio reacție din partea lui Jean Jipa, asta chiar dacă eu consider o asemenea reacție a fi absolut irelevantă. Ce să spună? ”Mă lupt cu satul şparlilel!” sau ”m-au pus să-i torn pe Mazăre, Voiculescu, Adrian Năstase, Che Guevara, Gotti și Al Capone iar eu am refuzat!” sau ”sunt victima SRI, SIE, KGB, FBI, MI6, CIA şi Mosad!”? Nu! Jipa este un primar ”dîn” Ogrezeni care, spune judecătoria Bolintin, a contribuit la delapidarea banilor giurgiuvenilor! Până la o eventuală pronunțare în recurs, doar un biet infractor din Ogrezeni, primar şi membru PSD. Problema este că nimeni din PSD Giurgiu, vorbind despre cei pe care giurgiuvenii i-au pus în funcții înalte, nu a avut nicio reacție. Să le spună giurgiuvenilor fie ceva de genul ”ne dezicem de asemenea oameni care contribuie la sărăcirea județului! Solicităm demisia primarului Jipa şi ne asumăm greşeala de a-i fi permis să candideze în numele partidului nostru frumos şi curat!”, fie ceva de genul ”ne solidarizăm cu Jipa! Este on om integru care, dacă fură din banii cetățenilor, o face pentru partid şi liderul său suprem. Pentru cetățenii comunei Ogrezeni mesajul este: plătiți impozitele că rămâne Jipa fără obiectul muncii!” Când, ce să vezi! Nimic! Întreaga filială PSD Giurgiu a devenit un struț. Stau toți cu capul în nisip că ”poate trece”. Hai, domnilor! Spuneți ceva ca să ştie giurgiuvenii părerea dumneavoastră despre ce trebuie făcut cu banii lor, despre oameni condamnați, ca Jipa! Poftiți, luați cuvântul! Curaj, doamnă deputat! Curaj, domnilor senatori, deputați, primari și președinți de filiale!
Domnilor senatori Marciu şi Bădălău, domnule preşedinte al PSD Giurgiu, Mina, domnilor şi doamnă deputați PSD de Giurgiu Răzvan Cuc, Alexandru Andrei, Elena Dinu, domnule primar al celei mai importante localități a județului şi preşedinte al PSD filiala municipală Giurgiu, Barbu. Susțineți rămânerea în funcție a primarului PSD din Ogrezeni, Jean Jipa, CONDAMNAT în primă instanță la închisoare cu suspendare într-un dosar de DELAPIDARE?
Eu cunosc răspunsul a cel puțin jumătate dintre domniile voastre dar… spuneți-o clar şi răspicat, să ştie şi giurgiuvenii!
Ştiți care cred va fi răspunsul multora, dacă vă respectă suficient măcar pentru a vă spune ceva? Cu alte cuvinte vă vor spune ”Delapidare? Un fleac! V-am păcălit(iar)!”

Ciprian Danciu

PSD Giurgiu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *