Mahmureala salvează economia- Florin Cîțu plânge

De când a preluat funcția de prim ministru, Tudose este urmărit constant de un liberal care-i tot dă parșivește la glezne. Senatorul liberal Florin Cîțu nu-i dă pace lui Tudose, ba că-l reclamă la CE, ba că-l provoacă, ba că-l somează, ba depune moțiuni simple împotriva lui Mișa. Peste asta, liberalul nemernic mai aruncă și cu cifre, grafice și alte bazaconii dintr-astea așteptându-se ca Tudose sau Mișa să priceapă ceva. Ce vrei, domnule, de la soarta lor? Chiar nu-ți este rușine să presupui că ar ști ceva? Și mai ești și pletos (parțial)!
Iată că, în sfârșit, Tudose-i strică planurile lui Cîțu. Era și timpul!
Vineri, 03/11,2017, Tudose programase o ședință de Guvern pentru adoptarea măsurilor fiscale. Naivul Cîțu a sărit repede, cum îi stă în obicei, să critice. Tudose, însă, genial tactician, a tras un chef beton joi și… uite cum de nu mai fu în stare să țină ședința. A amânat-o pentru luni, 06/11/2017. Cîțu iar a sărit, ca un copil mic, și hop la protest. A declarat el pe acolo ceva că ”aolo, prăpăd! aolo, belea…!” d-ale lui, cine-l ia în seamă? Tudose, în schimb, din nou a mutat magistral și n-a mai băut de cu o seară înainte ci s-a apucat de pe la ora 5 în dimineața zilei de luni amânând, iată, ședința de Guvern pentru miercuri. Șah și mat! Florin Cîțu este debusolat, mediul de afaceri la fel. Toată lumea caută disperată calendarul hindus că poate se potrivește ăla cu anul fiscal de la noi pentru că varianta chinezească a calendarului ne păcălește și ea, deși calendarul spune că suntem în anul cocoșului realitatea ne arată că 2017 a fost anul boilor la guvernare.
O singură chestie nu i-a mers bine lui Tudose… azi, beat fiind, iar l-a caftit pe Dragnea…
Contactat telefonic, Florin Cîțu a declarat:”Sunt tare dezamăgit! Ieri m-am întors de la demonstrație și am stat toată noaptea să fac calcule, grafice și alte chestii pe care le folosim noi, economiștii,  în secta noastră care trăiește în al treilea stat paralel de care nu a aflat, încă, Tăriceanu. Acum trebuie să aștept să se trezească din beție Tudose să văd ce dracului îi mai trece prin cap pentru că așa face ăsta… bea o vodcă, schimbă codul fiscal. Mai bea una schimbă legi prin justiție. Schimbă pe vin și schimbă schimbarea codului fiscal și tot așa.”

Ciprian Danciu

*Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
**Problemele României generate de un guvern plin de incompetenți sunt, însă, cât se poate de reale și trebuie, de asemenea, tratate ca atare.
*** Da, splendid doberman, așa-i?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *