Marian Mina minte iar și iar și iar…

Președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, trece cu o lejeritate nebănuită de la incompetență la minciună. În ceea ce privește echipamentul PCR adus la Spitalul Județean Giurgiu, Marian Mina minte în continuu, cu încăpățânare și deloc surprinzătoare nerușinare.

În data de 20 mai Mina anunța că sosise aparatul PCR la Giurgiu. Bun, nimic extraordinar, nimic din ceea ce nu au făcut toate Consiliile Județene ca parte a atribuțiilor lor, ba chiar o achiziție făcută cu mare întârziere dacă ne raportăm la alte județe. Dar este bine că a venit și este util, deși foarte târziu în criză. Dar trebuie să fie foarte clar că NU Ministerul Sănătății avea sau are dotarea SJ Giurgiu în atribuții, așa cum Mina în mod mincinos încearcă să inducă ideea spunând că nu primește nimic de la Minister.
Din acel moment, de la data de 20 Mai, prin diverse mijloace de comunicare, atât presă cât și rețele de socializare, Marain Mina nu a făcut decât să acuze în mod mincinos Guvernul României, mai exact Ministerul Sănătății, că NU DOREȘTE să acrediteze Spitalul Județean Giurgiu pentru ca PCR-ul să poată fi folosit.
Chiar și ieri acest mincinos incapabil anunța cu convingerea manifestată de un mitoman clasic că, citez:„Toate eforturile noastre de a aduce un echipament PCR în județ[…]sunt zadarnice, câtă vreme Ministerul Sănătății nu își găsește timp să acrediteze Spitalul Județean Giurgiu să folosească PCR-ul în folosul giurgiuvenilor.”

Adevărul este că în data de 19 mai a fost transmisă către DSP Giurgiu solicitarea de eliberare a autorizației iar la numai trei zile(3 ZILE, DOAR), în data de 22 mai, aceasta a și fost emisă. Asta, desigur, nu a convenit incapabilului Mina care „anticipa” panicard, tot strict cu scop electoral, ca procesul de autorizare ar putea dura două sau trei săptămâni, lucru care el chipurile, la nivel declarativ, spera să nu se întâmple. Deși nu s-a întâmplat, mincinosul incapabil nu a ratat vreo ocazie de a se victimiza nefondat și, deși autorizația era emisă din data de 22 mai, el sustinea că îi sunt „zădărnicite eforturile”, în data de 26 mai.

Nu este prima dată când cu minciuni, încercând să inducă o stare de panică și neîncredere, profitând de temerile legitime ale oamenilor pentru a le amplifica nefondat, PSD în general, în mod particular la Giurgiu Marian Mina și Bădălău, fac tot ce pot pentru a încerca să capitalizeze electoral de pe urma acestei pandemii.

Incapabil să dezvolte județul, incapabil să atragă investiții și capital privat, incapabil să atragă fonduri europene, incapabil să gestioneze lucruri elementare precum asigurarea salariilor instituțiilor subordonate dar priceput la mitocănii, manele și limbaj golănesc, Marian Mina a făcut tot ceea ce i-a stat în putință să-și acopere lipsa de pricepere cu această pandemie.

Oarecum în aceeași notă, îi atrag atenția agramatului Marian Mina că din postura de profesor de sport ajuns director la Direcția Regională de Drumuri și Poduri București recomandat, pe lângă calificarea de profesor de sport, de „calitatea” de fin al unui cotețar de colhoz condamnat, Bădălău, el este ultima persoană din județul Giurgiu care să-și poată permite să spună ceva legat de numirile făcute de PNL în funcții de directori ai unor spitale județene, funcții care necesită calități manageriale, calități care se arată străine de incompetentul agramat Marian Mina.

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *