Marian Mina minte în ședința CJ Giurgiu-”Uite leafa, nu e leafa” la DGASPC Giurgiu

Președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, se joacă cu nervii salariaților DGASPC Giurgiu.
Nu este pentru prima dată când aduc în atenția dumneavoastră problemele angajaților DGASPC însă azi, în ședința CJ Giurgiu, președintele executiv al PSD Giurgiu a reușit să atingă limita superioară a bătăii de joc la adresa a peste 1000 de angajați ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Vă spuneam într-un articol precedent că pentru a ”N” lună consecutiv oamenii așteaptă să-și primească drepturile salariale ce întârzie și întârzie și tot întârzie să le fie plătite. Întârzieri lunare venite pe fondul unor probleme pe care putem doar să le presupunem pentru că nici directorul numit prin vot politic, Sima, și nici Marian Mina nu au suficient curaj sau poate suficientă decență din punct de vedere administrativ să le explice măcar salariaților dacă nu largului public care are dreptul să știe care este atât nivelul de competență al directorilor numiți prin vot politic, putând chiar să emită judecăți de valoare, dar și a politicianului de duzină ajuns direct din înrudirea nășeasco-finească cu Bădălău în fruntea CJ Giurgiu. Spun că ar fi trebuit să aibă acest minim simț al asumării răspunderii în ciuda faptului că, veți vedea, Marian Mina este dispus să mintă cu nerușinare pentru păstrarea unor aparențe construite la fel de superficial precum cariera sa politică.
În ședința ce a avut loc astăzi, consilierul județean PNL, Nicușor Iacob, l-a întrebat pe președintele CJ despre situația salariilor la DGASPC Giurgiu.
Marius Nicusor Iacob:”Ce se întâmplă cu salariile la DGASPC? Înțeleg că oamenii nu și-au primit salariile”
Marian Mina:”Oamenii și-au primit salariile, au fost câteva întârzieri acolo”:
Cum? Mai spuneți o dată, Excelență! Și-au primit… ce anume? Și-au primit doza de umilință la care-i supuneți dumneavoastră prin această afirmație, poate. Asta pentru că angajații DGASPC Giurgiu NU au primit salariile! Mai mult, unii dintre ei mi-au spus că ar fi fost informați că doar pe data de 12 Decembrie le vor primi. Practic, Marian Mina, președintele executiv al PSD Giurgiu și, printr-o nefericită întâmplare, președinte CJ Giurgiu, a mințit fără jenă în ședința ordinară a Consiliului Județean Giurgiu. Fie a mințit cu intenție, fie a fost mințit și el, fapt care arată că nu este capabil să controleze directorii instituțiilor aflate în subordinea CJ.
În urma publicării unei postări pe Facebook pe aceasta temă, mesaje de la persoane au început să curgă. Oamenii sunt atât de speriați în DGASPC Giurgiu încât nici măcar nu îndrăznesc să întrebe ce se întâmplă cu drepturile lor salariale. DREPTURILE LOR! Tirania instaurată în instituție aduce a crunt bolșevism. Minciuna nu este doar practicată și tolerată ci chiar încurajată de președintele Mina care minte cu o naturalețe îngrijorătoare chiar în ședința de Consiliu Județean.
Rămâne încă neclară situația plății contribuțiilor la asigurările sociale pentru asistenții maternali profesioniști, asigurări care în Octombrie nu erau plătite de minim trei luni și situație care trebuia reglată din luna Octombrie.
Diletantism, faliment instituțional și minciuni!

Ciprian Danciu.

Marian Mina Giurgiu

Marian Mina Giurgiu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *