Ministrul PLM – genunchele geografic al gratuității

Într-o perioadă în care învățământul a atins, cred, limita cea mai de jos a ultimilor 40 de ani, odată cu ajungerea PSD la guvernare mă gândeam că cea mai mare amenințare la adresa educației ar fi să încapă pe mâna ilustrei Ecaterina Andronescu.

Iacătă că m-am înșelat. PSD uimește și scoate un dobitoc mai mare din jobenul plin cu idioți utili al lui Dragnea. PLM este ministrul Educației. Putea să fie la sensul propriu pula mea că idei avea mai bune. Nu este a mea, este… Pop Liviu Marian, un fel de plm mai pe larg.

Bag de seama că boul ăsta solemn, călărind ”măgarul spaniol” prin județul Târgoviște, a căzut și a făcut o comoție cerebrală la genunchele-n care îi fugise neuronul ca să scape de tortura la care era supus în cutia craniană de ideile năstrușnice ale…pulii mele. Probabil atunci a avut și o revelație:”Hopaaaa!!! Învățământul este gratuit! Deci, practic, copilul nu plătește nimic!”

Păi din seria gratuităților, de acest fel, pe care statul le oferă mai pot enumera câteva. Este bine, băăă, la noi! Moca, totu-i gratis!

  • Nou născutul primește gratuit laptele mă-sii.
  • Este absolut gratuită orice infecție nosocomială în orice spital din România, să mor dacă te costă ceva, o iei moca!
  • Plătești în mod absolut gratuit rovinieta. Nu te-ai prins încă?
  • Și masturbarea-i gratis, încă. La câtă nevoie de bani la buget au aștia, se prea poate să-ți pună impozit pe labă, plătibil pe categorii de vârstă. Așa-i corect, după putirință. Deocamdată-i gratis, bucurați-vă cât timp se mai poate.
  • Până și a doua tigaie Dry Cooker este gratuită. Cumperi una primești GRATIS încă una, nu zic așa?
  • Gratuită este și înmormântarea, mortul nu plătește absolut nimic.
  • Ești lăsat să stai gratuit la cozi prin instituțiile publice, gândește-te: dacă ți-ar cere și bani…
  • Este gratuit să îndrăznești să crezi. Te costă scump efectele însă nu-ți cere nimeni nimic ca să … îndrăznești, mai mult, chiar îți dă. *

*pentru primit contactați filiala PSD de care aparțineți. ofertă valabilă doar în campania electorală.

C.D.

*Chiar dacă nu sunt sigur, acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *