Minuni, trădări și război la PSD Giurgiu

Iată că doamna prefect apolitic Nina Crişu a reuşit, din câte se pare, să aducă în atenția oamenilor de ştiință primul caz de partenogeneză întâlnit la o femeie. Desigur, discutăm despre o partenogeneză politică, un caz unic în care, metaforizând, o virgină politic a dat naştere unui mic monstru trădător ce stătea ascuns în ea fară a fi întreținut raporturi… politice cu ”tatăl moral” al ”copilului”. Curată partenogeneză!
Să începem cu vizita la Prefectura Giurgiu a Corpului de Control al Ministrului de Interne. A venit a constatat şi… a băgat la sertar. A fost felul lui Dragnea de a-şi arăta supremația peste Bădălău la Giurgiu cu acest gest spunându-i prefectei Crişu că oricât de mare i-ar fi concupiscența politică față de Bădălău nu are şanse de a rămâne în funcție dacă nu spune şi ea că ”are curaj să meargă în continuare”… cu Dragnea. Şi uite aşa a apărut vorba prin Giurgiu că doamna prefect vizitează primarii giurgiuveni nu pentru a-i mângâia din partea naşului Județului ci pentru a-i asigura că ”inelul de naş” tot la Dragnea a rămas oricât de ”Badălău” se crede… Bădălău. Zvonurile giurgiuvene posibil să fie confirmate chiar de liniştea asurzitoare care vine din partea Ministerului de Interne în urma controlului. Nici de albă nici de neagră nu se aude dinspre Bucureşti, deşi ştim că este cam… maronie, deci concluziile controalelor vor fi trase în funcție de nivelul de satisfacție pe care prefecta îl dă noului purtător de lesă, Dragnea. Incomodă poziție pentru Badălău, la doar câteva săptămâni de când primarul Barbu şi deputatul Cuc l-au lovit în plex cu soțul deputatei Dinu, fostă PDL, Bădălau pierde lesa prefectei şi, implicit, lesa multor primari din județ. Iată de ce cred că Marin Anton are informații primite indirect chiar de la Bădălău, informații conform cărora doamna prefect ar deține un apartament pe care nu-l are trecut prin oarece declarații de avere. Cam caz de puşcărie, dacă nu mă înşel. De ce indirect de la Bădălău? Păi oamenii ăştia doar aşa lucrează, lipsiți de bărbăție, trimit câte o fustă să facă treburile pe care ei nu au bărbăția să le facă.
Ca şi cum nu i-ar fi fost suficient, tot gura târgului spune că inspectorul general Oprişan a fost salvat de linşajul dorit de Bădălău. Cum de cine? Tocmai de primarul Barbu printr-o intervenție la noul naş al județului, Dragnea. Şi această teorie este susținută tot de liniştea ce a înconjurat subiectul Oprişan nefiind nici demis şi nici forțat să demisioneze până la această oră şi asta în ciuda hamăielilor lupilor trasformați în pechinezi de la PSD Giurgiu. Nu-i iau apărarea lui Oprişan dar, cum am mai spus, Bădălău şi ceata lui abia acum au realizat că nu are Oprişan… activitate satisfăcătoare?

 Ciprian Danciu

PS: Spre deosebire de mulți administratori ai Județului, în ultima vreme am fost destul de ocupat. Ştiți, ăştia care nu lucrăm angajați pe pile la stat sau nu suntem aleşi pentru că am fost propulsați de… naşi avem rezultate de arătat angajatorilor, suntem raportați unor criterii de performanță… Prin urmare n-am prea avut timp de blog. Dar va trebui să-mi fac pentru că urmează lucruri foarte interesante.

Giurgiu

 

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *