Niculae Bădălău-Politica pumnului în gură este lege pentru PSD. Marin Anton agresat de numărul 2 în PSD.

În seara zilei de Sâmbătă, 16 Septembrie, abia sosit împreună cu soția la un eveniment privat, Preşedintele Partidului Național Liberal filiala Giurgiu, Marin Anton, a fost agresat verbal şi fizic de nimeni altcineva decât de preşedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău. După o serie de amenințări, cel ce a fost condamnat pentru furt, numărul doi în PSD, a trecut şi la fapte lovindu-l pe Marin Anton.

Incidentul se petrece la doar câteva zile de la un alt incident, acela în care Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului PSD-Ponta şi actual apropiat al PSD, l-a lovit pe un parlamentar al USR în studioul unei televiziuni.

Astfel, Niculae Bădălău consfințeşte fapul că politica pumnului în gură a devenit lege pentru PSD. Nimic din ceea ce nu ar fi putut fi previzibil, dat fiind faptul că partidul este condus de infractori condamnați.

Rămâne întrebarea: până când societatea va permite unor huligani precum Bădălău şi Palada să-şi mențină locul în politica mioritică?

Preşedintele Partidului Național Liberal filiala Giurgiu a depus o plângere împotriva huliganului Bădălău, numărul doi în PSD după Dragnea. IPJ Giurgiu confirmă existență unui dosar deschis pentru loviri şi alte violențe în urma agresiunii.

C.D.

Please follow and like us:
Facebook Comments
,
One comment on “Niculae Bădălău-Politica pumnului în gură este lege pentru PSD. Marin Anton agresat de numărul 2 în PSD.
  1. Dacă domnul Niculae Bădălău a agresat fizic o persoană ( indiferent pentru ce motiv ! ) și se pare că este adevărat, atunci , asemenea socio-politico- analistului Palada , aceste persoane trebuiesc sancționate conform legii și nu mai au ce căuta ȋn spațiul public . Ȋn același timp, cetățeanul Marin Anton care, ȋn calitatea sa de senator, a girat prin comportamentul și atitudinea sa indulgentă acțiunea huliganică a brutei de la Nana, ȋn urma căreia o doamnă ȋn vârstă a fost trântită la pământ, deasemenea nu mai avea ce căuta ȋn spațiul public. Faptul că astfel de indivizi populează scena politică românească fiind apărați / susținuți de o bună parte din colegii lor de partid la care se adaugă și comportamentul nociv de tip raiting al presei, demonstrează existența unei crize profunde a societății românești, incapabilă deocamdată de a se debarasa de “ tagma “ de impostori ce s-au aciuiat la cârma României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enjoy this blog? Please spread the word :)