Niculae Bădălău-Politica pumnului în gură este lege pentru PSD. Marin Anton agresat de numărul 2 în PSD.

În seara zilei de Sâmbătă, 16 Septembrie, abia sosit împreună cu soția la un eveniment privat, Preşedintele Partidului Național Liberal filiala Giurgiu, Marin Anton, a fost agresat verbal şi fizic de nimeni altcineva decât de preşedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău. După o serie de amenințări, cel ce a fost condamnat pentru furt, numărul doi în PSD, a trecut şi la fapte lovindu-l pe Marin Anton.

Incidentul se petrece la doar câteva zile de la un alt incident, acela în care Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului PSD-Ponta şi actual apropiat al PSD, l-a lovit pe un parlamentar al USR în studioul unei televiziuni.

Astfel, Niculae Bădălău consfințeşte fapul că politica pumnului în gură a devenit lege pentru PSD. Nimic din ceea ce nu ar fi putut fi previzibil, dat fiind faptul că partidul este condus de infractori condamnați.

Rămâne întrebarea: până când societatea va permite unor huligani precum Bădălău şi Palada să-şi mențină locul în politica mioritică?

Preşedintele Partidului Național Liberal filiala Giurgiu a depus o plângere împotriva huliganului Bădălău, numărul doi în PSD după Dragnea. IPJ Giurgiu confirmă existență unui dosar deschis pentru loviri şi alte violențe în urma agresiunii.

C.D.

,
One comment to “Niculae Bădălău-Politica pumnului în gură este lege pentru PSD. Marin Anton agresat de numărul 2 în PSD.”
  1. Dacă domnul Niculae Bădălău a agresat fizic o persoană ( indiferent pentru ce motiv ! ) și se pare că este adevărat, atunci , asemenea socio-politico- analistului Palada , aceste persoane trebuiesc sancționate conform legii și nu mai au ce căuta ȋn spațiul public . Ȋn același timp, cetățeanul Marin Anton care, ȋn calitatea sa de senator, a girat prin comportamentul și atitudinea sa indulgentă acțiunea huliganică a brutei de la Nana, ȋn urma căreia o doamnă ȋn vârstă a fost trântită la pământ, deasemenea nu mai avea ce căuta ȋn spațiul public. Faptul că astfel de indivizi populează scena politică românească fiind apărați / susținuți de o bună parte din colegii lor de partid la care se adaugă și comportamentul nociv de tip raiting al presei, demonstrează existența unei crize profunde a societății românești, incapabilă deocamdată de a se debarasa de “ tagma “ de impostori ce s-au aciuiat la cârma României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *