O mătură de… 30 mil EUR

​Să fii cuminte, mamă, şi, dacă furi şi te prind oamenii răi, să dai, puiule, cu mătura ca să rămâi cu banii.

Cam acesta pare a fi noul model de educație pe care o mamă trebuie să-l folosească pentru a-i asigura copilului ei ”sccesul în viață”.
România este o țară mai bogată decât noi, vitele înțărcuite, ne putem imagina fie şi în cel mai tâmp scenariu al unui ultranaționalist educat de google. Este o constatare care vine în mod natural din faptul că, pentru statul român, 30 milioane de euro nu înseamnă mare lucru. Atât se vehiculează că este prejudiciul nerecuperat încă din dosarul ICA, dosar în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare şi în care i s-a imputat un prejudiciu total de 60 de milioane de euro. Fără a mai lua în calcul faptul că banii ”recuperați” până acum sunt sub forma sediilor Antena 3, Grivco şi Antena 1, adică un portofel plin de… cărămizi, până la valorificarea efectivă.
S-a hotărât că varanul ordinar de Voiculescu poate fi eliberat… condiționat. Motivele? Practic… omul a… dat cu mătura şi a fost cumințel în detenție. 30 de milioane de euro adică 135.000.000 RON. Banii ăştia… nu înseamnă… nimic atunci când vorbim despre un biet bătrânel, cumsecade de fel, prigonit de nişte nemernici care vor ca el să dea înapoi 30 milioane de euro pe care le-a furat. Amărâtul de el a mai şi scris diverse lucrări ştiințifice pe parcursul zilelor de detenție… Păi numai neprețuita sa contribuție la ridicarea nivelului intelectual al acestei țări populate de cimpanzei ar trebui să valoreze moral mai mult de 135.000.000 RON…
Şi aş fi de condamnat dacă aş încuraja haiducia? Sau dacă aş aplauda un justițiar care să le atârne, la sensul propriu, căpățânile de gardurile palatelor pe care şi le-au făcut din banii noştrii?
Voi, ăia care îi sorbiți balele lui Badea pe Antena 3,  ştiți să citiți 135.000.000 RON? Ştiți că asta înseamnă aproximativ 112.500 de salarii minime pe economie (nete) sau 259.615 pensii minime? Ăsta-i prejudiciul nerecuperat pe care bietul bătrânel, cumsecade şi prigonit, l-a adus statului român în dosarul ICA. Banii ăştia încă sunt la el şi nu acolo unde ar trebui să fie, înapoi în visteria României.
Să fiți cuminți iar, dacă furați şi sunteți prinşi, să dați cu mătura.

C.D.

One comment to “O mătură de… 30 mil EUR”
  1. Trebuie facut Referendum in care sa se ceara urmatoarele :pana la recuperarea prejudiciului nici o eliberare,si daca nu sa recuperat prelungirea cu inca o pedeapsa .-renuntarea la CURTEA CONSTITUTIONALA si preluarea atributiilor de catre INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE -eliminarea Imunitatii parlamentare in totalitate -eliminarea pragului valoric sau punerea de prag valoric si pt alte alte furturi (o gaina un stilou etc ..),excluderea din parlamen si si functii publice inalte a persoanelor condamnate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *