O nouă campanie a OFL Giurgiu

Pentru că liberalismul civic este esențial în dezvoltarea comunității, preşedintele OFL Giurgiu, Dana Andreea Danciu, împreună cu colegele ei a lansat o nouă campanie ce are ca principal scop stimularea şi încurajarea giurgiuvenilor în activități menite să identifice problemele şi să găsească soluții în comunitățile lor, atât în municipiul Giurgiu cât şi în fiecare dintre comunele județului.
Astfel OFL Giurgiu a lansat campania ”Fii primar pentru o zi!” prin care OFL îi invită pe giurgiuveni să transmită OFL Giurgiu ideile lor de schimbări pentru zonele în care locuiesc. Schimbarea trebuie să vină nu doar din partea politicienilor, unde este încă foarte mult de lucrat, ci şi din partea societății, a comunității care trebuie să devină din ce în ce mai vocală în a-şi exprima dorințele şi nevoile. OFL Giurgiu îi invită să vorbească, să-şi spună ideile şi îi asigură pe giurgiuveni că, în măsura în care se va putea, date fiind pârghiile actuale, îi va susține şi va încerca să pună aceste idei în practică. Mai mult, OFL Giurgiu nu lansează doar o invitație ci acordă şi un stimulent sub forma unei mini-vancanțe de 3 zile la munte pentru două persoane în regim de demipensiune la o dată la alegere în lunile Iulie sau August, premiu ce va fi primit de persoana a cărei idee va primi cele mai multe voturi pe pagina de Facebook a OFL Giurgiu.

Iată anunțul OFL Giurgiu

”Schimbarea începe cu tine.
Ce ai face dacă ai fi primar pentru o zi?
Invităm toate persoanele din judetul Giurgiu să se implice în viața administrativă a județului și localităților lor, trimițându-ne pe adresa de mail : oflgiurgiu@yahoo.com sau prin mesaj privat pe pagina OFL Giurgiu (https://www.facebook.com/OrganizatiafemeilorliberaleGiurgiu/) răspunsul la întrebarea “ce ai schimba în oraşul/comuna în care locuieşti dacă ai fi primar pentru o zi?”. Pentru că Partidul Național Liberal este partidul care este alături de oameni, ne dorim să aflăm ce schimbări vă doriți şi să încercăm împreună să le punem în practică, să ne îmbunătățim cu toții nivelul de trai. Invităm la implicare, totul poate începe cu o simplă idee.
Arată cât de importantă este ideea ta pentru comunitate făcând-o cunoscută.
Ne dorim să aflăm ce aşteptări aveți de la oamenii politici pe care i-ați votat şi care vă sunt nemulțumirile legate de votul acordat.
Ne dorim să ştim ce vreți pentru sănătate, pentru învățământ sau oricare alt domeniu în care considerați că ar trebui facute anumite schimbări. Ce ați propune unui parlamentar daca ați sta de vorba cu el? Dumneavoastră ne spuneți ce vreți să se schimbe, iar noi vă spunem cum se poate realiza. Mai mult de atât, vom încerca să punem în practică ideile dumneavoastră.
Şi pentru că ideile dumneavoastră sunt nu doar importante pentru noi, dar implicarea dumneavoastră este importantă pentru comunitatea noastră, Organizația Femeilor Liberale Giurgiu va oferi şi un mic stimulent. Ideile primite, cele serioase, vor fi propuse spre vot (păstrând confidențialitatea în măsura în care vă doriți acest lucru) iar cea mai votată dintre ele va fi premiată cu o mini-vacanță de 3 zile la munte in lunile Iulie sau August cu demipensiune inclusă pentru 2 persoane.
Campania se va derula până la data de 31 Mai. Perioada de vot va fi între 1 Iunie şi 20 Iunie. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 22 Iunie.”

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *