OFL Giurgiu din ce în ce mai activ

OFL Giurgiu își propune, din câte se vede, să intre și în zona susținerii unei forme de liberalism civic amplificându-și prezența în zona civică.
Iată anunțul făcut pe Facebook de OFL Giurgiu :

OFL Giurgiu

OFL Giurgiu

”NU POȚI SALVA LUMEA DACĂ NU POȚI SALVA UN SINGUR OM!
Acţiunea se adresează tuturor oamenilor din judeţul Giurgiu care au nevoie de ajutor, care cred că nu au şanse de rezolvare a problemelor lor, datorită autorităţilor obtuze, rău voitoare, ranchiunoase, leneşe, plictisite, etc.
Fiecare individ trebuie să beneficieze de drepturi egale în faţa legii, indiferent de etnie, sex, mediul în care s-a născut şi statutul financiar pe care îl are şi, ca urmare a acestui fapt, vrem să ajutăm oamenii abuzaţi, descurajați în lupta lor împotriva abuzurilor, temători, dacă nu chiar înspăimântați de cei abuzivi.
Femeile abuzate în familie sau la serviciu trebuie sprijinite, îndrumate și încurajate.
Bătrânii şi copiii, aceste categorii sensibile şi plăpânde, vor fi de asemenea ajutate, în cazul în care asupra lor se comit fapte abuzive ce ajung să fie cunoscute de noi.
De asemenea, sprijinim şi îndrumăm orice persoană care ne cere ajutorul, care are o problemă şi nu ştie cum să o rezolve.
Te așteptăm de luni până vineri, între orele 10-14 la sediul PNL, str. Grasse, nr. 12, la secretariat. Ne poți contacta şi la sediul PNL din fiecare comună, sau prin mesaj privat pe pagina noastră.
Un om amabil, competent, te așteaptă și-ți va oferi un formular tip. Spune ce problemă ai și cu ce te confrunți! Îți asigurăm anonimatul și te asigurăm că vom face tot ceea ce ne stă în putință, tot ceea ce legea ne permite, pentru a te îndruma!
Deși cunoaștem situația cetățenilor județului Giurgiu, un județ adus sub limita admisibilă a sărăciei, trebuie bine înțeles faptul că nu putem oferi sprijin financiar.” 

Dana Andreea Danciu, Giurgiu

Iată și mesajul Danei Andreea Danciu, președinte OFL Giurgiu și vicepreședinte PNL Giurgiu:
Românii, de ambele sexe, de toate vârstele și din categorii profesionale diverse, duc o bătălie zilnică. Din păcate, în România este un zilnic război, acela al supraviețuirii facturilor, frigiderului din ce în ce mai gol, aparatului administrativ din ce în ce mai nepăsător, sistemului medical subfinanțat și pe deasupra furat de politicienii care ar trebui să-l ajute. În această junglă, femeile sunt însă cele mai defavorizate, bătrânii sunt cei mai vulnerabili iar copii cele mai pure victime. Trei categorii care sunt expuse unor violențe domestice sau unor diverse tipuri de abuzuri, lipsei de reală dorință de a-i ajuta din partea celor salarizați de stat să o facă, expuse abuzurilor la locul de muncă și expuse abuzurilor din partea administrației, abuzuri uneori inimaginabilie pentru o țară ce se vrea civilizată. Echipa OFL Giurgiu dispune la momentul de față de femei puternice care au o vastă experiență profesională ce merge de la domeniul sănătății la cel juridic, de la tehnic la educație, o echipă care își dorește să își pună la dispoziție priceperea profesională pentru a sfătui, îndruma pas cu pas, ajuta pe cât de mult posibil oameni aflați în situații dificile care fie altfel nu și-ar permite să plătească consilierea, fie se tem de repercursiuni dacă acționează, fie, pur și simplu, nu s-au gândit până acum că nu este nevoie să se lupte singuri și că pot apela la ajutor.” 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *