”Orice om îi este poftă de… o baltă, futu-i mama mă-sii!”

În şedința Biroului Executiv Național al Partidului Național Liberal s-a luat decizia ca grupul parlamentar al PNL să voteze în Camera Deputaților împotriva adoptării proiectului de lege care prevede trecerea lacului de acumulare Grădinari(balta Hobaia) din administrarea Apelor Române în administrarea CJ Giurgiu. Aşa cum Ludovic Orban anunțase deja, dacă legea va trece totuşi, aceasta va fi atacată de PNL la Curtea Constituțională.
Subiectul este departe de a privi, aşa cum Bădălău încearcă să inducă ideea, doar o banală băltoacă şi este o chestiune care face parte din planul bine definit pe care Bădălău îl are pentru a deveni stăpân absolut peste județul Giurgiu. ”E o baltă, futu-i mama mă-sii”, spunea Bădălău cu intenția de a minimiza importanța acumulării de apă de la Hobaia. Ei bine, ”o baltă” pe care Bădălău a pus ochii de ani buni, ”o baltă” care-l duce mai aproape de statutul de şatrap absolut pe care şi-l doreşte, după cum acțiunile sale lasă de înțeles. ”O baltă” asupra căreia îşi doreşte să aibă controlul cu orice preț, chiar şi acela al încălcării Constituției, înțelegând că există elemente de neconstituționalitate în proiect.
Mă bucur să văd un preşedinte al PNL Giurgiu care iese ”la bătaie cu toate armele” şi mă bucur să văd sprijinul necesar venind de la nivel central. Păcat că deocamdată, din punctul meu de vedere, Marin Anton se dovedeşte puțin cam prea îngăduitor față de unii colegi care nu fac opoziție cot la cot cu el. Dar un lucru-i cert, Marin Anton nu pierde voturi făcând ceea ce trebuie să facă, opoziție la PSD, ci câştigă voturi exact din zona în care trebuie să le caute, la oamenii care înțeleg cât de nociv este acest partid de baroni chipurile social-democrați. Sper să înțeleagă asta şi ceva ”grei” liberali giurgiuveni… altfel… posibil că-i cam înşală cântarul care le spune că-s ”grei”.
Pe Bădălău, chiar dacă în CJ deocamdată nu prea întâmpină opoziție iar la municipiu PSD parcă nu există pentru PNL, îl asigur că atâta vreme cât în județul ăsta năpăstuit mai respiră fie şi un singur liberal cu decență, va întâmpina opoziția pe care trebuie să o întâmpine în drumul său spre a deveni stăpân absolut. Nu-i poți cumpăra pe toți, stimabile, pentru că… nu toți au un preț. Nu-i poți intimida pe toți, stimabile, pentru că nu… ”orice om îi este teamă de PSD”.
PS: Pe duduia ”Imunoglobină” nu domnia ta ai propus-o pentru funcția de prim-ministru? ”Parcă” da. Ptiii, drace! Cum îi alege el ”pe sprânceană”! Numa’ ‘teligenți şi ‘telectuali!

Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *