Poliția Locală Giurgiu-exemplu de sfidare a cetățeanului și de proastă administrare

Poliția Locală Giurgiu lucrează doar până la ora 22:00 astfel Poliția Locală neavând ture de noapte invocându-se lipsa de personal lucru care generează situația, poate fără precedent, în care patrimoniul municipiului Giurgiu, implicit al giurgiuvenilor, este neprotejat pe timp de noapte iar siguranța giurgiuvenilor și a bunurilor acestora sunt expuse unui grad mai ridicat de risc fiind evident că absența pe timp de noapte a acțiunilor specifice Poliției Locale are darul de a încuraja actele si comportamentele antisociale.
Ca și cum nu era suficient, aflăm că, în condițiile în care Primăria Municipiului Giurgiu refuză să pună în aplicare o Hotărâre Judecătorească definitivă și irevocabilă, azi un executor judecătoresc a pus sechestru pe MAȘINILE POLIȚIEI LOCALE GIURGIU!!! În acest fel capacitatea operativă a Poliției Locale este și mai grav afectată, Poliția Locală rămânând o simplă instituție fără capacitatea de a-și îndeplini măcar 30% din obligațiile și atribuțiile pentru care aceasta a fost înființată. 
Este o situație poate fără precedent în vreun municipiu reședință de județ. Este o situație pe cât de ilară, privită din afara Giurgiului, pe atât de revoltătoare și periculoasă din punctul de vedere al giurgiuvenilor. 
Mai mult decât atât, obrăznicia nemărginită vis a vis de giurgiuveni cu care-și încheie răspunsul domnul Lazăr, aflat în concediu, este și ea la fel de revoltătoare precum situația în sine: “nu vom mai putea interveni la solicitările giurgiuvenilor și…ASTA ESTE!”. Păi cum adică domnule ”ASTA ESTE!”? Pe banii giurgiuvenilor ”ASTA ESTE”? Cu siguranța bunurilor giurgiuvenilor ”ASTA ESTE”? Cu siguranța giurgiuvenilor ”ASTA ESTE”?

Solicit demisia sau demiterea de urgență a șefului Poliției Locale Giurgiu, domnul Lazăr Ciobanu! Normal ar fi ca și primarul PSD Barbu să demisioneze dar cine se poate aștepta la un asemenea act de decență?
Demisia sau demiterea șefului Poliției Locale Giurgiu ar reprezenta un minim act de decență, o minimă formă de respect față de cetățenii municipiului Giurgiu, cei care PLĂTESC, care să vină, după caz, din partea șefului Poliției Locale Giurgiu sau a primarului Barbu (PSD). 
Sursa foto: giurgiuonline.net 

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *