Premierul Tudose este GENIAL

Trebuie să admit că am avut îndoieli mari în ceea ce-l privește pe premierul Mihai Tudose. Am crezut că nu este bun de nimic, cum am crezut și despre programul de guvernare al PSD.

Iată că premierul uimește. Văzând că programul ”Start-up Nation” este un mare fâs, îl înlocuiește cu programul la nivel național și cu rată de succes 100%, garantat, ”Start Inflation”.

Țin să felicit, pe această cale, primii beneficiari ai programului, persoanele care au credite contractate în moneda europeana, cunoscută unor categorii sub denumirea de ”ieuroi”. Felicitări, dragi posesori de credite în euro, v-a crescut moneda mare! Azi, din nou, BNR a stabilit un curs de 4,599 RON pentru un Euro.

Felicitări merită, însă, și alți fericiți români. Singurii care nu prea au de ce să fie felicitați fiind cei care nu folosesc curentul electric, nu mănâncă, nu folosesc gazele, nu au mașini și nici nu folosesc benzina pentru a-și da foc, nu mișcă, nu respiră. În rest, merită felicitări cam fiecare ființă vie caracterizată prin postura verticală și locomoție bipedă, limbaj articulat, capacitate de utilizare avansată a uneltelor care-și duce amarul în România condusă de PSD.

Felicitări! V-a crescut mare prețul la gaze ! Cu 6% mai mare.

Felicitări! V-a crescut mare prețul la energie electrică, a doua oară anul acesta! Cu 5 % mai mare!

Felicitări! V-a crescut mare prețul la benzină!

Felicitări! V-a crescut tensiunea!

Ce se urează la o asemenea sărbătoare?  „LA MAI MAREEEEE!”.

Dacă există un moment în care ar trebui să intrați în panică, atunci… acesta este momentul și nu vreo furtună anunțată de Firea.

Dacă există un motiv pentru care să fiți întemeiat revoltați atunci cele de mai sus ar trebui să fie și nu neapărat idioțeniile lui Daea.

Dacă a existat vreodată un moment în care să vă gândiți serios că… nu știți ce să puneți pe masă… apoi… ați face bine să vă obișnuiți cu gândul că vă va fi, cu siguranță, mai rău decât v-a fost în acel moment.

„Felicitări!”

Ciprian Danciu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *