Președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu: „Tupeul PSD nu are limite!”

Într-o recentă postare pe Facebook, președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, critică în termeni duri PSD pentru nerușinarea de a arăta cu degetul spre PNL pentru consecințele dezastruasei guvernări PSD.

„Tupeul PSD nu are limite și arată, încă o dată, că ei nu pot fi altfel decât mincinoși! După ce timp de trei ani i-au mințit pe români, încă continuă să o facă, iar acum au și nerușinarea să arate cu degetul către #GuvernulLiberal pentru dezmățul din banii publici, banii românilor, practicat de ei și pentru țopăiala lor fiscală, care a avut consecințe grave asupra mediului de afaceri și nivelului investițiilor.
Raportul Comisiei Europene este consecința risipei și guvernării iresponsabile a PSD. Așa cum arată raportul, timp de 3 ani, din 2017 până în 2019, toate guvernele PSD au ignorat total avertismentele Comisiei Europene și ale Consiliului de Miniștri al Uniunii Europene cu privire la deficitul României.

✅“Din 2017, Consiliul UE a emis recomandări bi-anuale la care România nu a răspuns cu acțiuni eficiente (….) Autoritățile din România au încălcat sistematic regulile fiscale naționale”.
✅Acest raport este prima etapa în declanșarea procedurii de deficit excesiv a României, după ce în 2019 social democrații au dus deficitul bugetar la 4,6% din PIB.
✅Când #PNL a venit la guvernare TVA-ul către mediul de afaceri nu era rambursat, facturile de investiții nu erau plătite. Guvernul liberal este cel care a plătit toate restanțele PSD și a readus bugetul țării la un echilibru.

PNL s-a pus în fața dezastrului pe care liderii PSD l-au lăsat și a avut curajul să spună Stop! Încă de la învestitură, Guvernul PNL a lucrat transparent și responsabil pentru ca românii să resimtă cât mai puțin din nenorocirile făcute de social-democrați!
România va avea nevoie de mulți ani de guvernare serioasă și responsabilă pentru a repara tot dezastrul lăsat de PSD și pentru a restabili echilibrul!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *