Primar PSD posesor de Maybach folosește mașina primăriei în campanie.

Comuna Singureni a fost blestemată să rămână sub gheara unui baron local PSD, Marian Pătuleanu.
Pătuleanu este un personaj cunoscut ca fiind recalcitrant, cu un comportament de interlop. Este primarul care a scos pistolul și a amenințat angajații primăriei că îi împușcă în cap. Este primarul care nu a dat înapoi de la a se certa cu agenți ai Poliției Române în stare de urgență. Pătuleanu este și posesorul unui autoturism de lux asta în vreme ce comuna Singureni este în anul 1600 din punct de vedere al dezvoltării.
Aflat în campanie electorală, deși în general nu are nicio jenă, primarul Pătuleanu se sfiește însă să-și afișeze limuzina de lux și folosește mașina primăriei pentru a face caravane.
Posibil că domnul Pătuleanu să fie rușinat de averea sa dar nu are rușine să utilizeze resursele primăriei în interes propriu.
Cea mai ieftină variantă de Maybach costă în jur de 200.000 euro dar probabil că Pătuleanu și-a cumparat Maybachul cu mult mai ieftin, „chilipir de la o bătrânică, din Germania, care nu a prea folosit-o și e ca nouă”.
Rușinea, domnule Pătuleanu, nu se învață. Ea vine ca o consecință a educației, a bunului simț nativ dobândit iar dumneavoastră vă lipsește rușinea.

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *