Primarul PSD din Vedea refuză daruri pentru copiii nevoiaşi ai comunei sale.

Ieri Organizația Femeilor Liberale Giurgiu plănuise să desfaşoare o acțiune în comuna Vedea.
100 de copii proveniți din familii şi categorii defavorizate din comună urmau să primească un zâmbet adus de darurile pe care Dana Andreea Danciu, preşedinte OFL Giurgiu, le-a pregătit împreună cu echipa sa. În acelaşi timp, în Vedea, alte doamne liberale organizau activitățile astfel încât copiii şi însoțitorii acestora să nu fie nevoiți să parcurgă distanțe lungi pe jos, într-o comuna neiluminată corespunzător, cu o şosea ca după bombardament, prin nămol, ”mulțumită” administrării unui primar imbecil care nu-i în stare să cumpere măcar un bec prin proiecte europene. Copiii au fost chemați, astfel, în două locuri ale comunei, ambele proprietăți private. Dacă totul a decurs bine în primul loc în care zâmbetul a 30 de copii a fost suficient să aducă primăvara, ei bine… a aflat primarul PSD, Bălan Marian, despre acțiune şi s-a hotărât că nevoiaşii comunei pe care doar scriptic o administrează nu merită să-şi vadă copiii zâmbind la primirea unor daruri pe care ei nu-şi pot permite să le cumpere. Astfel, la al doilea loc unde aşteptau aproximativ 70 de copii cu însoțitorii lor, s-a prezentat primarul Bălan, PSD, după ce în urmă cu ceva vreme trimisese deja un echipaj de poliție care a constatat că… nu are nimic ilegal de constatat deoarece cum au venit… aşa au plecat. Coborând de la volanul, rețineți ”volanul”, autoturismului Dacia Logan, de culoare roşie, cu numărul de înmatriculare GR 10 CLV, aflat în stare de ebrietate, emanânând un puternic miros de alcool, el mirosând, cel puțin pentru mine, şi a lipsă de apă şi săpun, primarul PSD a informat-o pe preşedinta OFL Giurgiu, Dana Danciu, că fără ştirea şi vrerea lui în Vedea nimeni nu primeşte nimic, nimeni nu oferă nimic. Aburii alcoolului primarului PSD de o cruntă şi, până la el, nemaiîntâlnită imbecilitate, l-au făcut să invoce de la motive cum ar fi epidemia de gripă la suspiciuni de trafic de droguri trecând chiar la amenințări imbecile şi mitocăneşti la adresa femeilor liberale ba chiar având impulsul de a deveni şi violent.
Femeile liberale au plecat fără să mai împartă darurile pregătite pentru a aplana conflictul care avea toate premisele să degenereze în violențe atât datorită imbecilității primarului cât şi datorită furiei în creştere a însoțitorilor copiilor la ascultarea prostiilor spuse de primarul care, după ce că nu generează nicio posibilitate de dezvoltare a comunei, după ce că îi menține pe cetățenii comunei Vedea într-o sărăcie lucie, după ce că nu a făcut nimic în comună, a vrut, şi a reuşit temporar, să le răpească şi copiilor lor dreptul la a fi, chiar şi pentru puțin timp, răsfățați.
Un personaj mai mult decât dubios, care probabil pe dinți se spală o singură dată pe an, pesedist de marcă, a răpit bucuria a 70 de copii.
Femeile liberale, deşi cel puțin neplăcut impresionate de primarul comunei Vedea, au promis că vor reveni însă cu mult mai pregătite… pentru a face față unui mârlan care este, din păcate, primar. Desigur, mârlanul primar s-a asigurat că familiile celor 100 de copii nu îl vor mai vota, nici pe el nici PSD, plecând de la fața locului în huiduielile oamenilor revoltați de atitudinea bețivanului, aşa cum am aflat ulterior.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *