„Recordul lui Dumitru Beianu”

„Recordul lui Dumitru Beianu” – a reușit să execute 10, 15 sau poate chiar 20 de ani de pușcărie în doar două ore.
Cum așa, vă întrebați?
Goana după audiențe face victime pe bandă rulantă și face ca unele știri să nu mai poată fi numite, în mod elegant, „dezinformări” ci minciuni ordinare.
În jurul orei 10:30 aflam de la România TV că președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, a fost „săltat, arestat, legat, bătut la palmă cu rigla și poate și pus în fața plutonului de execuție” de către procurorii DNA.
Uralele celor câțiva bucuroși la auzirea unei asemenea „vești” au apărut imediat pe minunea de Facebook.
La distanță de doar două ore, la 12:30, la același post de televiziune, același Dumitru Beianu le explica telespectatorilor ce anume s-a întâmplat.
Pe scurt, câțiva oameni de la DNA au venit în Giurgiu să solicite de la CJ niște documente.
Uite așa a „reușit” Dumitru Beianu să „execute”, în doar două ore, fie 5 sau 10 ani, fie 15 sau poate chiar 20 de ani de închisoare sau cine știe, să fie pus în fața plutonului de execuție, la alegere în funcție de ce și-ar fi dorit unul sau altul pe Facebook.
De unde a pornit asta? Nu știu dar îmi permit să presupun, dat fiind faptul că din presă înțeleg că este vizat un contract pentru audit la DGASPC Giurgiu, audit care a fost solicitat de CJ Giurgiu iar în urma concluziilor acelui audit a fost demis un anume director de la DGASPC Giurgiu. Băi, ce coincidețe!

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *