”Regele şi bufonul” sunt morți!

Evoluția politică a senatorului ”Ficățel” nu mai este un secret. Despre istoria lui Bădălău va mai scrie în curând doar ”asociația birtiştilor profesionişti”, acea adunătură de experți în cules ”foloase cuvenite” prin mici şi bere dăruite în campanii electorale de cel ce va fi în curând ceea ce merită să fie, un cărpănos politic uitat de oamenii cu minim doi neuroni.
Dacă ar fi să-i desenez scurt traseul senatorului ”Ficățel” acesta arată aşa.
Aventura baronului de Giurgiu avea să înceapă undeva în anul 1988 când, în luna Ianuarie ziua fatidică a lui 13, cel ce pe atunci nici nu bănuia că avea să ajungă al doilea om în într-un partid aflat la guvernare, comitea o faptă penală pe care șuții străzii o încadrează ca găinărie: fura 4 saci de grâu. Condamnat la un an de închisoare „cu executare prin muncă productivă”, micul infractor de atunci avea să răsufle ușurat beneficiind de o grațiere ordonată de Ceaușescu. Politic ajutat, la un moment dat, chiar şi de Marin Anton, Bădălău a muşcat orice mână care, la un moment dat, l-a hrănit. Punctul său de maximă ascensiune a fost 11 Decembrie 2016 când, şi pe fondul unui autism politic grav al şefului PNL Giurgiu de atunci, Bădălău a transformat PSD Giurgiu în una din cele mai puternice filiale ale PSD. Cum era normal în orice organizație, rezultatul trebuia răsplatit şi aşa a atins Bădălău punctul de maximă (şi anormală într-o țară normală) ascensiune. Văzându-se al doilea om în PSD, ”cotețarul de Bolintin” a făcut ceea ce ştia mai bine: a muşcat mâna celui care l-a hrănit. S-a visat bolintineanul împărat şi a vrut să-l dea jos pe Dragnea. Nu i-a mers iar asta reprezintă pentru Bădălău sfârşitul carierei politice, o carieră care nu trebuia să existe dacă România funcționa bine, un ”Neica-Nimeni”, hoț dovedit din tinerețe, agramat şi analfabet funcțional, cum bine îl numeşte Marin Anton, va ajunge acolo unde îi este locul, nicăieri, într-un dureros nimic. Acolo unde va sta şi profesorul de sport, ”scheletul cu scheleți”, Marian Mina. Marian Mine este finul lui Bădălău şi poartă aceleaşi ”calități” bine punctate de Marin Anton. Departe de asta, în PSD a fi asociat sub orice formă cu Bădălău este sinucidere politică, dar să îi fi fin. Peste asta, pe Marian Mina îl loveşte în plin calicia lui Bădălău care acum vrea un lac. Un lac din Giurgiu pe care Bădălău vrea să îl ia, prin mâna si propunerea unui parlamentar PSD de Constanța, Liviu Brăiloiu, de la Apele Române şi să îl dea lui Marian Mina la CJ Giurgiu. Mina spunea la TV, în cel mai manelist mod posibil, ”credeți-mă ce vă spun”, de parcă le vorbea lăutarilor, cu care este mai mult decat familiar, în speranța că se disociază de problema cu iz penal(alta decât legătura cu GECOR). Nu, domnule Mina, nu ”te credem ce spui” dar voi reveni pe tema asta, cu multe detalii care ar trebui să vă sperie. Acum, Mina şi Bădălău sunt terminați. Mina se ține tare şi speră că-l iartă stăpânul Dragnea(speri degeaba, ”profesore”). Bădălău, vrând să-şi înece amintirile care-l ”chinuieşte”, a schimbat întâi vinul cu pepsi din Bolintin pe tequila din Mexic şi tequila din Mexic cu vinul portughez, pe care țărănuşul riscă să-l bea ca la Bolintin şi să genereze un atac de cord ospătarului când o vedea ăla primele picături de pepsi cum ating vinul din pahar… țărănuş, ce să-i ceri…
Iată ”clanul Bădălău” scufundându-se pe fondul prostiei unui hoț de grâu şi al ”vinovatei nevinovății” a unui profesor de sport parvenit.
Somn uşor, păsărelelor! Fiți bărbate, are să vă doară şi mai tare decât vă doare acum! Aştept ”la colț” să văd cine va conduce PSD Giurgiu, pentru voi doi urmează surprize… de la blocarea banilor către GECOR la oarece dosărele, de la căderea politică la căderea din funcții… mi se face chiar milă de voi, de voi şi de ”cățelarii” de lângă voi.
Sunteți politic decedați şi ştiu sigur că şi voi o ştiți deja, domnilor ”stăpâni de Giurgiu”! Voi o ştiți, eu o ştiu, toți o ştiu… inclusiv primarii PSD din județ!
Iată ”Regele” şi ”bufonul” său credincios cum se scufundă în nimicul căruia îi aparțin!

Ciprian Danciu

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *